יש לי שאלה?

יש לי שאלה?

אני משוייכת לקופ"ח זיפטית
ועקב כך מרגע שקבע הרופא שיש בעיות וצריך להתחיל בטיפולי פוריות , התחלתי את הטיפולים אצל רופא פרטי שמאוד המליצו לי עליו שלצערי אינו עובד עם הקופה שלי ולכן אני משלמת הכל באופן פרטי (מנסה להוציא החזרים פה ושם דרך המושלם) ,אני לאחר הזרעות כושלות וצילום רחם שגם אותו שילמתי פרטי ולפני טיפול בהזרקות (פרגונל) במידה והזרקות לא יצליחו 3 פעמים אעבור ל IVF לפי תכנית הרופא. נשבר לי וניגשתי לפני מס ימים לדואר ושילמתי את האגרה כדי לעבור קופ"ח (המעבר יבוצע עפ"י חוק בינואר 2005 )בינתיים נותרו 6 חודשים שבהם אם לא אהיה בהיריון אז אתחיל IVF ואז האם אקבל זכויות בכלל כחדשה בקופה? ואם אהיה בהיריון ואצטרך סקירת מערכות וכאלה האם אקבל זכויות כחדשה? אני בדילמה קשה האם במצב שלי כדאי לעבור קופ"ח או להישאר היכן שאני ולהנות כביכול מזכויותי כותיקה המשלמת מושלם מזה זמן רב
מה עושים?????????

I N K A

New member
ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

חפשי בהודעות קודמות פה יש מישהי שגם הצטרפה עכשיו למכבי ולפי מה שהבנתי היא מקבלת הכל. תנסי לחפש תחת מכבי ותראי את השרשור של ההצטרפות שלה. כדאי בכל מקרה לברר האם את זכאית להחזרים שכן את מצטרפת לקופה עם בעיה שכבר קיימת!!! בהצלחה :)

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת לענות לך, בדרך כלל בקופות החולים יש תקופות המתנה והן לא קצרות. אני יודעת שלמכבי היה מבצע לא מזמן שמאפשר מעבר אליהם ללא תקופת המתנה משמעותית. אם עברת למכבי במסגרת המבצע - אז את ככל הנראה במצב טוב, ובאמת יש על זה לא מעט שירשורים. (צריך רק לחפש
) אם לא עברת במסגרת המבצע הזה, אז כדאי שתבררי טוב טוב מה יהיו הזכויות שלך, אולי לא כדאי לעבור. בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. קודם כל את יכולה לברר איזה רופא טוב כן עובד עם הקופה שלך, חבל להוציא כסף מיותר שאפשר לבזבז אותו אחר כך בשילב. צילום רחם זה בטח לא משהו שצריך לעבור באופן פרטי. לגבי מעבר לקופה אחרת, את צריכה לברר עם הקופה החדשה היטב היטב איזה זכויות ניתנות לך מיד ולאיזה יש תקופת המתנה. הכי חשוב הוא לברר עם הביטוח המשלים תופס למי שיש בעיות פוריות. כל מה שמבטיחים לך את צריכה לדרוש בכתב. בהצלחה נועם

טוליקי

New member
במכבי עד לא מזמן (אולי גם עכשיו?)

אפשר היה להצטרף עם כל הזכויות. שווה לברר. אני מאוד מרוצה ממנה

עינת ב6

New member
../images/Emo24.gifהי לולילו...

יוווו... תגידי באיזה קופ"ח את??? זה ממש נשמעת לי אטימות מטורפת! אני לא ממש יודעת איך זה בשאר הקופות אבל במאוחדת -לפחות בי-ם הם אמנם לא משתתפים בהוצאות של רופא פרטי אבל משתתפים בכל הדברים האחרים גם אם את עושה את זה באופן פרטי... אני מאוד מקווה בשבילך שהכל הכל יסתדר בסוף...
ואולי בינתיים עד שתעברי ,בכדי לא להוציא הון עתק תבקשי מהבנות פה בפורום המלצה על רופא טוב באזורך שעובד עם הקופה שלך מותק!
בהצלחה!!!

עינת ושאר הבנות שעזרו לי

עם אינפורמציה , אני בקופ"ח לאומית , לא ממש מספקים שם מידע או באים לקראת המטופלים , אבל הרופא שעובד עם הקופה ביקש יותר כסף ממה שאני משלמת אצל רופא פרטי אחר הרבה יותר מומחה ממנו ובעל שם בטיפולי פוריות אז העדפתי פרטי, לגבי ההחזרים שלי קיבלתי 75% מתוך 500 ש"ח 3 פעמים ועל בעלי שנמצא בכללית לא ידעתי שאפשר לקבל ועל זה שיידעתן אותי הרבה תודה לא ידעתי על כך
האם לבעלי מגיע החזר על התשלום ששילמנו על השבחת זרע לפני כל הזרעה???? תודה לכולן שולחת

באיזו קופה את ? נשמע מוזר

אני בכללית, ומבחירה מטופלת אצל רופא פרטי אבל : יש 3 החזרים בשנה על ביקורים אצל רופא פרטי במידה והוא מנהל מחלקה או סגן מנהל - על פי רשימה שאפשר לברר במוקד - ההחזר הוא עד כ 500 ש"ח לביקור - ואפשר לבקש מהרופא קבלה אחת עבור 2 ביקורים. יש 3 החזרים בשנה מהקופה של הבעל. צילום רחם מבוצע בקופה חינם - יש תשלום סימלי של 22 ש"ח כמו עבור כל צילום רנטגן. תרופות פוריות - מחיר מאוד מוזל עבור חלק גדול מהתרופות. החזרים עבור תרופות אחרות, אם עוברים סכום מסויים בטיפול (נדמה לי ש 140 ש"ח). כמו שראית גם במכבי וגם במאוחדת המצב דומה. אני מאמינה שגם בלאומית. שווה לך לברר שוב האם קיבלת את כל המידע ואם את לא משלמת לשוא וזכאית להחזרים.

ל א ו

New member
יש במסגרת הכללית מושלם

השתתפות ב-80% בטיפולי פוריות עבור הילד הראשון והשני במסגרת הרפואה הפרטית. בולה 101 ביררה בזמנו. אז תבררי את זה. זה שאת יכולה לקבל 3 פעמים בשנה החזרים זה נכון אבל את יכולה לקבל החזר של 80% מהטיפול כשאת במסגרת המושלם. תרימי טלפון ותבררי.

ל א ו

New member
לא יודעת כי אף פעם לא באמת ביררתי

את העיניין. רק ממה שקיבלתי בפרוספקט ששלחו לי בדואר

dvoriz

New member
3 החזרים בשנה זה כלום!!

לפי שיחה שלי עם כללית מושלם, יש 3 החזרים של 80%- מקסימום 500 ש"ח רק עבור שיחות עם מומחה, ולא על טיפולים, אז אם אני הולכת לרופא פרטי - שעולה 950 ש"ח רק להתיעצות, ואח"כ עושה אצלו את הטיפולים - זה עולה הון תועפות.

שוב - אל תשכחי - 3 החזרים לך ו 3

החזרים לבעלך. אצלנו אני בכללית ובעלי במכבי. בכללית שנה = שנה קלנדרית, כלומר מינואר עד ינואר. במכבי שנה = מחודש ההצטרפות. כך שאפשר לשחק עם ההחזרים, ולקוות שלא נצטרך יותר.

dvoriz

New member
אבל זה רק לשיחת רופא

אבל בכל זאת , זה רק לשיחת רופא, אז מה עם כל הטיפולים?- הון תועפות.

היי נערה בלי עגיל פנינה

אני בלאומית ויכול להיות שזה באמת כך , יש לי החזרים 3 פעמים בשנה 75% עד 500 ש"ח לקבלה, צילום רחם שילמתי פרטי כי זה היה הצילום השני מאחר והקופה שלי שולחת לבית חולים ממשלתי ואין לך אפשרות לבקש רופא ספציפי אלא מי שנופל עלייך באותו יום ובצילום הראשון למזלי הרע נפל עלי משהו שמוגדר רופא, לא אנושי ולא מקצועי שרק הכאיב ולא יצא מזה כלום, ולכן נאלצתי לעשות צילום פעם נוספת והפעם אני בחרתי את הרופא וזה היה פרטי . לגבי תרופות מה שהייתי צריכה עד כה אכן היה מסובסד אין לי מושג מה יהיה הלאה לגבי המשך הטיפולים והתרופות שאצטרך. בכל מקרה תודה ואני מקווה שהמעבר לכללית יזרום טוב ולא יהיו לי צרות איתם בגלל שאהיה חדשה(מחר אני מבררת איתם הכל לפני המעבר)

yonit7

New member
אני עברתי למכבי בתקופת המבצע

מי שהצטרף עד 31/3/04 מיום 1/7/04 יום ההצטרפות בפועל, פטור מתקופות המתנה. נראה לי שבמקרה המעבר שלך אין פטור מתקופות המתנה אז תבררי את זה טוב אם זה כדאי כי אם לא, אז יש לך אפשרות לחזור לקופה הקודמת תוך 60 יום מההצטרפות. בהצלחה בהצלחה בהצלחה - את יכולה לשלוח לי מסר אם יש לך שאלות נוספות.

איך לא ידעתי על זה קודם?

תגידי עכשיו עוד אפשר לעבור ולקבל את התנאים שקיבלת???

למעלה