יש לי שאלה!!

Magma99

New member
פאנסרביס זה לא רע (לפעמים)

אבל יוקי וטויה זה לא פאנסרביס... ליטופים יכולים להראות גם על דאגה you know

S.Riddle

New member
אוקי, עצור בצד! -_-

כל פעם שיוקי מלטף את טויה זה *ממש* לא פאנסרביס! פאנסרביס זה לגמרי דבר שונה, ולהראות מערכת יחסים שקיימת בסדרה זה לא ממש נחשב פאנסרביס. בנוסף, אם קטע כזה נחשב פאנסרביס, אז למעשה כל קטע של ריקה וטראדה ביחד הוא פאנסרביס, וכמו כן שטומויו וסאקורה מחזיקות ידיים זה פאנסרביס, ואה כן, גם כשלי מסמיק מיוקי זה פאנסרביס. אבל רגע, אם כל אלה פאנסרביס, אז גם כל פעם שלי מסמיק מסאקורה זה פאנסרביס, נכון? -_- סאקורה היא לא סדרה שיש בה פאנסרביס, כי היא גם בכלל לא מיועדת לקהל כזה, והסדרה היחידה שאני מכירה שבנויה על פאנסרביס זה פושיגי יוגי, וסאקורה בכלל לא דומה לה בשום מובן.

Houndour

New member
אמ ../images/Emo79.gif

ריקה וטראדה זה לא פאנסרביס כי זה לא משרת שום מעריץ.. חחח טומויו וסאקורה? אוליי ^^ לי מסמיק מיוקי/סאקורה זה לא פאנסרביס כי זה חלק מהעלילה.. ("תהליך" המעבר מאהבת יוקי לאהבת סאקו). אבל מצד שני גם אפשר להתווכח בלי סוף עד כמה השונן-איי בין יוקי לטויה הוא חלק מהעלילה או לא.. אז כדאי שנפסיק כאן את הויכוח..

Magma99

New member
לא צריך להתווכח

זה ממש פשוט זה היה במנגה = עלילה זה לא היה במנגה = פילר או פאנסרביס (או שניהם
)

rocket

New member
לא בהכרח

בטנשי ני נרומון רפאל לא במנגה בכלל אבל באנימה יש לו תפקיד שתורם לעלילה

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif בהחלט...

פילרים לפעמים כן תורמים לעלילה, כדוגמאתה של סבטה. בכל אופן, כל הקטעים שהיו באנימה של יוקי וטויה היו בצורה הרבה יותר ברורה במאנגה (יואה אמר לטויה שיוקיטו מאוהב בו, הרבה יותר רמזים והרבה יותר נגיעות), ככה שאם כל הכבוד, אם מה שהיה באנימה נחשב פאנסרביס, המאנגה צריכה לעשות הסבת ז'אנר מ"שוג'ו" ל"שונן איי". -.-

S.Riddle

New member
זה לא ויכוח, יש פה תשובה פשוטה. ../images/Emo13.gif

יוקיטו וטויה הם חלק מהעלילה כמו סאקורה ולי. או שבכלל לא ראית את הסדרה ואתה לא יודע? כי לפי מיטב זכרוני, בלי יוקיטו לא הייתה בכלל עלילה, ובלי טויה לא היה בכלל יוקיטו. לתרץ אותם בפאנסרביס? טיפה מעליב לקלאמפ, אני חייבת להגיד. ^^ הו, תאמין לי, יש מעריצי טראדה וריקה, אני אישית מכירה כמה. אם ההסמקה של לי מיוקי היא חלק מהעלילה, אז הרגשות של יוקי וטויה זה כלפיי זה הם בדיוק אותו הדבר.

Leemon

New member
לדוגמא מה שהיה בפרק של היום בין

טויה ליוקי ^__________^

bonomami

New member
יש לי שאלה....

לצערי לא ראיתי סאקורה די הרבה זמן ופיספסתי.....מה קרה לסאקורה שהיא הייתה עצובה בגלל יוקיטו ומה קרה ליוקיטו?

OFIRB9

New member
אז ככה

סאקורה אמרה ליוקי שהיא אוהבת אותו והוא אמר לה שזה לא נכון והיא בסך הכל אוהבת אותו כמו בן משפחה (והוא גם סיפר שהוא אוהב את טויה) וטויה נתן ליוקיטו את הכוחות שלו עוד משו?

Leemon

New member
>< מה יש? הגבתי להודעה

"ובמה זה מתבטא?" של amitasafzabida. לא אמרתי שזה פאנסרביס, אלא רק נתתי דוגמא לשונן איי!

למעלה