יש לי שאלה!!

kitty92

New member
יש לי שאלה!!

אני היחידה ששמה לב שכל פעם שחקן של אהבה מעבר לפינה מתארח בתפוז? כאילו מה הקטע? פעם זותי, פעם זה, ושוב זה, ואז זותי והפעם זה ישי גולן, מה זה מעצבן רק אותי?

ערן1987

New member
מה הבעיה בזה? ככה מפרסמים את

התוכנית ולא פלא למה יש לה רייטינג טוב(אני לא צופה בטמטום הזה)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifיחסים בין גברים אם אני לא

טועה

Houndour

New member
מזתומרת? ../images/Emo79.gif

בדיוק במה שיחסים סטרייטים מתבטאים.. אותו הדבר רק בין בנים. המונח לבנות הוא שוג'ו-איי ^___^

Luli M

New member
מן הסתם......

זה כמו קשר בין גברים לנשים, רק שהוא חד מיני יש את זה גם במציאות, יו נואו...

OFIRB9

New member
לאו דווקא וכו

יותר מחיבוקים ונשיקות כבר נקרא יאואי....

Houndour

New member
בדיוק ../images/Emo79.gif

ואם זה לא מפורש אלא פאנסרביס לפאנגירל אז זה יהיה ליטופים, מבטים וכו'

Houndour

New member
אמ ../images/Emo79.gif

דברים שפאנגירלס אוהבות לראות.. ולא אני לא אסביר מזה פאנגירלס, יש כאן מספיק כאלה שיכולות להעיד על עצמן..

shui chan

New member
פאנגירל

זה מישהי שאוהבת משהו - פאנגירל של אנימה זאת מישהי שאוהבת אנימה פאנסרביס זה כאילו דברים מיוחדים לאותה קבוצה.. כלומר פאנגריל של שונן איי (אהבה *לא סקס* בין גברים) אז גרוויטישן יהיה פאנסרביס אם עדין לא הבנת אתה מוזמן לפנות אלי באישי ואני אסביר לך שוב ^____^

Magma99

New member
אני מוחה!../images/Emo32.gif

גראווטיישן זה לא פאנסרביס זאת סה"כ סדרה שמתמקדת בסיפור אהבה בין שני בנים אם את חושבת שזה פאנסרביס אז כנראה שלא הבנת את ההגדה. פאנסרביס זה שמראים דמות (נשית בעיקר) בבגדים חשופים או בזוויות *מסויימות* בדרך שלא קשורה ולא מקדמת את העלילה.

shui chan

New member
אה אז אני טיפשה ^__^;;;

וגרמתי לילד להבין גם לא נכון אנוכי baka ריצנית גומן.. אז עדין לא ממש הבנתי מה זה כנראה.. את יכולה להסביר? זה כאילו כמו הנטאי?

Houndour

New member
גמני מוחה ../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif

פאנסרביס זה כל "שירות למעריצים" שיש.. לא רק דמות נשית בפוזה חושפנית........ גם כל יחסי אהבה (כדוגמת השונן-איי בסאקורה) שלא מקדמים את העלילה. ונכון, גרוויטיישן זה לא פאנסרביס, זו סדרת שונן-איי אז מן הסתם יש לזה תפקיד מרכזי שם..

Magma99

New member
זה לא!

היחסים בין טויה ליוקי הם חלק מהעלילה נקודה. חשבתי על זה ולא מצאתי הרבה דוגמאות שיש לפאנסרביס עבור בנות אבל אממ אם ראית פול מטאל אלכמיסט אז יש את הקטע שאד מתקלח (השער שלו פזור...) והוא נראה מדהים.. זה לא חלק שהיה במנגה והוא לא קשור לעלילה בשום צורה. גם ביאמי נו מאטסואי הדמויות הגבריות מוצאות את עצמן בסיטואציות כאלה שלא מקדמות את העלילה אבל בהחלט מעלים חיוך על פני הפאנגירל הממוצעת.

Houndour

New member
הם כן ../images/Emo79.gif

כל פעם שטויה מלטף את יוקי.. זה פאנסרביס.. ליב איט.. פאנסרביס זו לא מלה גסה 0.0 (כמעט)

למעלה