יש לי שאלה למה יש בגדים של סאקורה שהיו אמורים להופיע ולא הופיעו כמו זה:
מ מר גורדו New member 5/6/04 #14 לתמונה השלישית... סאקורה לבשה את הבגד בפרק שבו לכדה את קלף התאום...פרק 43 נדמה לי
D DoRiT ChaN New member 5/6/04 #4 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifעדיין לא גמרו לשדר את הסדרה, כל התלבושות האלה יופיעו בהמשך..
S star_female New member 5/6/04 #5 לא נראה לי... היא מחזיקה שם את השרביט הישן... זה בטח סתם תמונות אופישל שלא היו בפרקים, לכל האנימות יש כאלה תמונות. (אבל למה כל כך קטנות ומטושטשות? x.x)
לא נראה לי... היא מחזיקה שם את השרביט הישן... זה בטח סתם תמונות אופישל שלא היו בפרקים, לכל האנימות יש כאלה תמונות. (אבל למה כל כך קטנות ומטושטשות? x.x)
E enjye New member 5/6/04 #8 לא יש שם תמונה מפרק כזה ויש גם תחפושת על התלבושות האלו (למה שיהיה תחפושת על סתם תמונת אנימה?)
E enjye New member 5/6/04 #6 אבל... יש שם את השרביט הישן וזה לא באחד הסרטים כי את הסרט הראשון ראיתי ובסרט השני יש לה את השרביט החדש
אבל... יש שם את השרביט הישן וזה לא באחד הסרטים כי את הסרט הראשון ראיתי ובסרט השני יש לה את השרביט החדש
D DoRiT ChaN New member 5/6/04 #7 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא שמתי לב לשרביט אז אני לא יודעת..^^;
H h p g i r l New member 5/6/04 #12 עם האשליה היה-../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif בהתחלה את הארנב ואחרכך משהו דומה לראשונה ששמת..
עם האשליה היה-../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif בהתחלה את הארנב ואחרכך משהו דומה לראשונה ששמת..
G Goggle Girl New member 5/6/04 #13 באשליה היו שניים. הארנב קודם, ה דבר הזה שניראה מגניב עם האוזניה היה בחלק השני, כשסאקורה ממש תפסה את הקלף. וחוץ מזה מותר להוציא תמונות רישמיות בלי שהן היו בסדרה. זה כיף @@
באשליה היו שניים. הארנב קודם, ה דבר הזה שניראה מגניב עם האוזניה היה בחלק השני, כשסאקורה ממש תפסה את הקלף. וחוץ מזה מותר להוציא תמונות רישמיות בלי שהן היו בסדרה. זה כיף @@
ל ליאורוש השולטת והיפה New member 12/6/04 #16 אין דבר כזה.. אין מצב שסאקורה לא לבשה את זה!! אני ראיתי את הפרק!! אולי לא ראית אבל סאקורה לבשה את זה! כל הבגדים שטומויו תפרה לה היא לבשה..!
אין דבר כזה.. אין מצב שסאקורה לא לבשה את זה!! אני ראיתי את הפרק!! אולי לא ראית אבל סאקורה לבשה את זה! כל הבגדים שטומויו תפרה לה היא לבשה..!