יש לי שאלה...

goldey locks

New member
יש לי שאלה...

מה צריך להיות ממוצע הבגרויות כדי להתקבל לעתודה?? איך בכלל כל הקטע הזה הולך...מי יוזם?? אני או הם? תודה

adidi17

New member
היי !

קודם כל הנה
הפרח הראשון שאני מחלקת :) אין כזה דבר ממוצע בגרות לעתודה...זה תלוי לאן את/ה רוצה להתקבל. כנ"ל פסיכומטרי. אם אני לא טועה צריך קב"א 52 לפחות. מה שכן הכי חשוב שתקרא/י את המאמרים יש הסברים להכל ...! enjoy

יש מינימום של פסיכומטרי:

לדעתי יותר מ550, או 530 או משהו כזה. בנוגע לציונים - כמה שיותר, יותר טוב. מה המצב, עדי? רוצה קצת אדום?? שחר.

adidi17

New member
אוי נכון מעל 550

וואי פעם ראשונה שידעתי לענות על משהו... |איפה הצבע האדום פה??????
|

BMWE

New member
מינמום זה 550

לכל מקצוע יש סף מסויים גדול או שווה 550.

The Orange One

New member
אז ככה

העתודה קובעת ספי קבלה, בלי 550 בפסיכומטרי וקב"א 52 את לא יכולה להתקבל לעתודה, כלומר לעבור את המיון הראשוני. עם זאת, בשביל מקצועות מסוימים (חלק גדול מהמקצועות) תצטרכי פסיכומטרי גבוה יותר.

qet1

New member
550 זה הפסיכומטרי המינימילי שצריך

לעתודה, זה לא אומר שאתה מתקבל עם זה לאנשהו... זה רק אומר שאם יש מקצוע שמספיק לך פחות מ 550 בשביל ללמוד אתה עדיין תצטרך לפחות 550 כדי שצה"ל יאשר לך ללמוד.

adidi17

New member
שוב...

550 זה המינימום... הכל תלוי במקצוע. הרי ברור שלא תתקבלי לרפואה וכדומה עם פסיכומטרי כזה. שוב, מישהו עבר על המאמרים??? *רמז* דר"א מה את רוצה ללמוד? בהצלחה בבית ספר. בפסיכומטרי...בחיים...

qet1

New member
חחח...שים לב לזמנים

ההודעות נכתבו כמעט בו זמנית...

BMWE

New member
לא נכון. אני ראשון, חפוזי שני

qet שלישי ואת אחרונה. בו זמנית אין דבר כזה. (בעצם יש אבל אז אני צריך לנתחיל להסביר פיסיקה, ואין לי כח).

BMWE

New member
ונא לא להתעצבן. אני גרוע בלהסתכל ל

3 כיוונים בו זמנית.

bodas

New member
אני דווקא רואה בזה משהו מאוד יפה

שכולם רוצים לעזור.
אחלה אנשים אתם

למעלה