יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

מכיוון, שלא מצאתי שום אתר על הסדרה היפה ביותר שאנחנו מדברים עליה יום וליל, אז אין לי מושג, ואני רוצה שתגידו לי אם מישו יודע, אם אמבר משחקת בעוד איזה סדרות או סרטים או משו.?..

היי, אולי נעשה...

שירשור של שאלות, יענו, כול מי שרוצה לשאול או לדעת משו על כול דבר שקשור לסדרה המהממת ביותר"ג'ואן מארקדיה" מוזמן לשאול.... וכול מי שיודע, יענה למי ששאל... ו.... בלה בלה..... רוצים?

אוקה אז ככה...

זה לא ממש קשור למטרה של השירשור, אבל אף אחד לא שואל כלום, אז אני מרשה לעצמי להגיד ש.......: עוד יומיים ו-9 שעות ו- 45 (בערך) דקות יש ג'ואן מרקדיההההההההההה אני כול כך מתרגשתתתתתת כבר מהסוף של הפרק הקודם אני סופרת את הזמן, ואני לא יכולה להתאפק יותר... זה פשוט ממכר...חיחי

כן

כמו שכולם כבר יודעים היא שיחקה בצלצול (יחד עם הילד מהפרק "על החיים ועל המוות") את הנערה שנרצחת ראשונה...

יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

זאת היא?!?!?!?!?!??????????????????? אני בשוק.!!!והילד, זה הוא?!?!?!?!?!!?!?!? או מיי גוד!!! אני בשוק....

חחחחח ברור...

אבל תמיד שאני בחושך אני מוודא ליתר ביטחון...חח...בסרט הזה, לא תיארתי לעצמי שזאת ג'ואן!!! היא ממש לא דומה לעצמה שם..!!!! למרות שהתחלתי לראות את ג'ואן הרבה אחריי שראיתי את הסרט אבל ראיתי היום תמונות, והיא ממש השתנתה!!!

למעלה