יש לי שאלה?????;

COW COW

New member
יש לי שאלה?????;

משתוללים בכפר, לב, אח של סאלים ודקה בפרד"ס זה שיר אחד שחילקו לארבע חלקים נכון??????? וגם חג שמח לכולם

edlessme

New member
אני לא חושב...

והחשיבה הזו פשוט מתבססת על זה שפשוט כל אחד מהם מדבר על משהוא אחר.. זה הכל פשוט עריכה והפקה בתזונה שהם נישמעים כל כך טוב אחד אחרי השני... קח לדוגמא את הדארק סייד אוף ת'א מון של פינק פלויד.. יש שם גם המון קטעים שנישמעים אחד כמו ההמשך של השני.. אבל למעשה כל שיר שם עומד בפני עצמו...

InfernalMajesty

New member
../images/Emo6.gif חחחח דייי

כל פעם שמישהו אומר בנזונה-בתזונה אני נקרעת

צודק

רק לב ומשתוללים בכפר עוד אני יכול להגיד שהם איכשהו קשורים אחד לשני, זה כאילו לב הוא האינטרו (פתיחה) למשתוללים בכפר, אבל חובבי הדיג' עוד יכולים לטעון אחרת.. זה נתון לויכוח אבל לגבי שאר השירים- כמו שedlessme (מה השם?) אמר, עריכה בתתתזונה כמו כל הדיסק הזה.. אבל הכי אני אוהב ת'רעשים של השוק
"שקל גזר!!!!! שקל גזר!!!!"

ל י מ ו ן

New member
טחחחחחחח

אשכרה חשבתי אני היחידה ששמעתי את זה..! גמני אוהבת את השקל גזר!!! אין אין..זאת המצאה ענקייית!! דרך אגב....שבוע טופ!

edlessme

New member
כן, אחד מהדברים הראשונים ששמתי לב..

גם בפה ביפו יש רעשים כאלה.. מעניין אם זה הוקלט בשוק הגדול ההוא ביפו (מחנה יהודה לא?) והשם הוא עדן והוא רשום בכינוי כed... קיצור של eden.. וגם נישמע כמו head... ואז.. זה... head-less-me...

booly16

New member
עד כמה שאני יודע..

מחנה יהודה זה בירושלים.. חחחחח :) ביפו יש את שוק הכרמל והפשפשים וכל שאר יפו שזה פשוט מקום מדהים..

edlessme

New member
טוב נו.. אתה יכול להאשים אותי?

השוק הכי קרוב לכאן זה השוק של רמללוד....

edlessme

New member
ממש לא...

ההוא ממוצקין אם אנלא טועה היה די אמ אקס... אני מאזור נתב"ג...שזה גם אזור רמללוד.. למרות שבתכלס אני נחשב כישוב שחבל מודיעין...

למעלה