ME 2!!!
טוב שלי וגם אני אהיה "סתומה" לרגע: 1- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 2- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 3- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 4- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 5- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 6- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 7- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 8- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 9- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 10- GIRLS ALOUD &LEE RYAN יפה הא? טוב עכשיו באמת, 1- מישהו שמעריך אותך, כמו שאתה, מישהו שמכיר אותך הכי טוב, החברה הכי טובה- חיה. 2- מוזיקה, [גם אני] מוזיקה אבל תלוי של מי, כי בMTV לא מראים את מה שאני רוצה לראות. GA!!! 3- אינטרנט- כ"כ הרבה שאימא שלי מנסה להעיף אותי מהכיסא וגם כ"כ הרבה כי אני ערה בשעה כזו.. למרות שזה לא עושה אותי למאושרת, רק מפיג המון שיעמום. 4- ביה"ס- זה מפיגכ שיעמום גם וגם מביא אותו. הכי טוב בביה"ס שאתה עם החברים שלך, ושיש הפסקות. למרות שיש כאלו שיאמרו בעעעעע ביה"ס, אבל גם זה עושה אותי למאושרת. 5- משהו שיחזיק אותך ברגעים קשים, יש לי 3 כאלו, מוזיקה, [אתם לא יודעים כמה זה עוזר שאתה עצוב!!!] המשפחה [למרות שזה לא עוזר אם אתה עצוב בגלל מריבה איתם.......], וחבר טוב [חיה.] 6- ציונים טובים, זה משמח, אבל גם לאר ישנה לי אם אקבל 50. לא אבכה בקולי קולות רק אגיד, זה מה שמגיע לי. למרות שלא קיבלתי כזה!!!....................... 7- אהבה, למרות שעדיין לא חוויתי אותה. LEEEEEEEEEEEEEEEEE 8- הפורום הזה, לפעמים מביא לי מעיין בועה כזו שאניי יכולה לומר כל מה שבא לי.
9- טוב, אז, לצחוק, אפשר לומר שהייתי מעלה אותו כמה דרגות. אבל רק עכשיו נזכרתי בו, צחוק כן. זה עושה אותי למאושרת. 10- נדמה לי שסיימתי. אז גם לפרוק לפעמים- זה עושה אותי למאושרת. טודע!