יש לי שאלה......

יש לי שאלה......

מה היו 10 הדברים שהיו עושים אותכם/ן למאושרים..... <ואם אתה כבר כך..... תגידו למה אתם מאושרים... או מה הייתם עוד רוצים שיעששו אתכם מאושרים..> תודה מראש, חיה.

לכבוד הוא לי, אני ראשונה...

1.דניאל 2.דניאל 3.דניאל 4.דניאל 5.דניאל 6.דניאל 7.דניאל 8.דניאל 9.דניאל 10.דניאל... טוב נו.....אהייה רצינית.... 1. ספיר, הכי חברה טובה בעולם 2. מוזיקה מצויינת 3. אהבה... דניאל שלי...מתה עלייך... 4. ציונים טובים 5. אמונה... 6. אינטרנט...כן כן..זה גם עושה אותי למאושרת... 7. עידוד...ותמיכה... בנושאים מסויימים.....-->ספיר. 8. הפורם הזה!!!! 9. אההבה שוב..... 10. אהבה שוב.... **זה מה שיש לי לומר....אני כנראה לי הכי מאושרת.... אבל פעם..אהייה מאושרת... וואי , איזה גילוי לב...... אלך להביא ממחטה...... לא..אבל באמת...זה מהלב היה....LOVE ALL ביי

sapir aloud555

New member
ME 2!!!

טוב שלי וגם אני אהיה "סתומה" לרגע: 1- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 2- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 3- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 4- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 5- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 6- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 7- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 8- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 9- GIRLS ALOUD &LEE RYAN 10- GIRLS ALOUD &LEE RYAN יפה הא? טוב עכשיו באמת, 1- מישהו שמעריך אותך, כמו שאתה, מישהו שמכיר אותך הכי טוב, החברה הכי טובה- חיה. 2- מוזיקה, [גם אני] מוזיקה אבל תלוי של מי, כי בMTV לא מראים את מה שאני רוצה לראות. GA!!! 3- אינטרנט- כ"כ הרבה שאימא שלי מנסה להעיף אותי מהכיסא וגם כ"כ הרבה כי אני ערה בשעה כזו.. למרות שזה לא עושה אותי למאושרת, רק מפיג המון שיעמום. 4- ביה"ס- זה מפיגכ שיעמום גם וגם מביא אותו. הכי טוב בביה"ס שאתה עם החברים שלך, ושיש הפסקות. למרות שיש כאלו שיאמרו בעעעעע ביה"ס, אבל גם זה עושה אותי למאושרת. 5- משהו שיחזיק אותך ברגעים קשים, יש לי 3 כאלו, מוזיקה, [אתם לא יודעים כמה זה עוזר שאתה עצוב!!!] המשפחה [למרות שזה לא עוזר אם אתה עצוב בגלל מריבה איתם.......], וחבר טוב [חיה.] 6- ציונים טובים, זה משמח, אבל גם לאר ישנה לי אם אקבל 50. לא אבכה בקולי קולות רק אגיד, זה מה שמגיע לי. למרות שלא קיבלתי כזה!!!....................... 7- אהבה, למרות שעדיין לא חוויתי אותה. LEEEEEEEEEEEEEEEEE 8- הפורום הזה, לפעמים מביא לי מעיין בועה כזו שאניי יכולה לומר כל מה שבא לי.
9- טוב, אז, לצחוק, אפשר לומר שהייתי מעלה אותו כמה דרגות. אבל רק עכשיו נזכרתי בו, צחוק כן. זה עושה אותי למאושרת. 10- נדמה לי שסיימתי. אז גם לפרוק לפעמים- זה עושה אותי למאושרת. טודע!

sapir aloud555

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

הקפצהההההההה
תכתבו משהוווווווווווווו פה.....!!!!!!!!!

EdenLovesMartin

New member
אוקיי, התשובות שלי...

1- להתאהב 2- שמישהו שאת מאוהבת בו יאהב גם אותך בחזרה 3- לשמוע מוזיקה שמזכירה לך מישהו שאת אוהבת 4- לשמוע מוזיקה עם האדם שאת הכי אוהבת 5- ללבוש חולצה של מישהו שאת אוהבת ושהריח שלו עדיין נשאר על החולצה 6- להיות עם האדם שאת אוהבת אותו 7- לשכב על החוף בשמש לצד מישהו שאת אוהבת 8- לדבר בטלפון עם מישהו שלא דיברת איתו במשך המון זמן 9- שהאדם שאת אוהבת יגיד לך שהוא אוהב אותך ובאמת יתכוון לזה 10- הדבר הכי חשוב לי בחיים ועושה אותי מאושרת כל פעם מחדש הוא כשחבר שלי, מרטין, חוזר הבייתה מהצבא ואנחנו מבלים את כל הסופשבוע ביחד. אני מאושרת כי הדבר שכל כך רציתי שיקרה לי סוף סוף קרה לפני 4 חודשים. כל הזמן רציתי שיגיע כבר היום שבו אני אתאהב במישהו ושהוא יחזיר לי אהבה כנה ובלי שקרים, ולבסוף זה קרה. הדבר שהייתי רוצה שיעשה אותי יותר מאושרת ממה שאני כרגע זה להגיע לשנת 2006 כשמרטין ואני נסיים את השירות שלנו בצבא וסוף סוף נחיה את החיים המשותפים שלנו בבית משלנו.

ramoni

New member
אוקי שלי..

1.לנעול את נעלי הבית של קיפי בן קיפוד(לשעבר משה..) 2.לצעוק באמצא הרחוב "אני עיוור חירש, הומו, אידבלסטי, מכוער" ולגלות שכולם מסביבי מוחים לי כפיים 3.לנגן בגיטרה 4.לראות את מיוז בהופעה 5.שיום עובר בלי כאבי בטן, צרבת וכו'..(אני סובל מי זה לאחונה אחרי פסח) 6.דיסק מן/ מערכת/ פאטיפון עם איכות טובה 7.ולהכין בלינצ'ה בלי שהמטבח יעלה בלהבות 8.טוב נחזור לרצינות, אז במילה אחת: להתאהב, אבל אני כבר פנוי אז זה יקח זמן 9.לגלות שאין אוברדראפ בבנק 10.לגור במרכז קרוב לעבודה, או לסרוגין לחיות בקיבוץ, קרוב יותר מתמיד לעבודה

רםםם.....

אוקיי, תודה שענית על השאלה הזו... ת'אמת, שאני עניתי על זה, היה לי ממש קשה... ד"א, השאלההזו לקוחה מהפורום "אהבה בגיל ההתבגרות" אין לי שמץ של מושג איך הגעתי לשם.... טוב נו.... כי רציתי לקחת שאלות/סקרים... קיצר, מקווה שנהנת לענות על זה... ו...זהו... אז שיהייה גם לכל הפורום שב"ש...והמשך סופשבוע- נעים... אוהבת אתכם, חיה.

למעלה