יש לי שאלה

מיליתו

New member
יש לי שאלה

אמנם אני לא שייכת לפורום הזה, כי אני כבר בהריון, אבל בכל זאת, אני חושבת שכאן ידעו לענות לי. אחרי הלידה אני אמורה לעבור השתלת מוח עצם עצמית. זה הריון ראשון שלי, (והלוואי ויסתיים בתינוק מושלם ובריא) אבל אני רוצה יותר מילד אחד. הבנתי שיש אפשרות לבצע שאיבת ביציות, להפרות אותן, ולהקפיא את העוברים ליתר ביטחון. רציתי לדעת במה כרוך תהליך כזה (הכנות, זריקות, הורמונים, השאיבה עצמה וכו'), וכמה זמן הוא לוקח. למעשה, אני אהיה מייד אחרי לידה כשאצטרך לעשות זאת, ולא יהיה יותר מדי זמן לנסיונות לפני ההשתלה. תודה, ואיחולי הצלחה לכולכן בתהליך הקשה האישי.

Galit29

New member
מיליתי שלום ../images/Emo24.gif

אני זוכרת אותך מפורום לקראת הריון ואני מאחלת לך הרבה הצלחה ובריאות טובה. לגבי תהליך שאיבה אחרי הריון אין לי מושג אולי כדאי שתתיעצי עם מומחה לפיריון בעיניין הזה כי נראה לי שאת ממש צודקת בהחלטה הזו שלך. כל התהליך של הזריקות אמור לקחת בסביבות השבועיים אבל אין לי מושג איך זה אחרי לידה - אז שיהיה לך המון בהצלחה ובריאות טובה.

פּוֹנְג

New member
מילית, בנוגע לשאיבה אחרי לידה

אני חושבת שתוכלי לקבל תשובות גם ממנוסות בפורום הורים בטיפולי פוריות. המשך הריון קל

היי מיליתו ../images/Emo24.gif

זוכרת אותך מ"לקראת". מאחלת לך ולתינוקך בריאות וכל הטוב שבעולם. התהליך עצמו נשמע לי כמו תהליך רגיל של IVF רק ללא השלב של החזרת העוברים (תוכלי לקרוא במאמרים כאן). ככזה, אמור התהליך לקחת כ-3 שבועות. השאלה הקשה יותר היא מתי אפשר להתחיל בטיפול לאור הנסיבות המיוחדות של טיפול מייד לאחר לידה (מבחינת המצב ההורמונלי בו נתון הגוף). מציעה לך לפנות בעניין זה לרופא מומחה בתחום הפריון.
יהיה טוב

סנונית 1

New member
היי מילתו ../images/Emo24.gif

היינו ביחד בפורום לקראת זוכרת? אז קודם כל מאחלת לך ולתינוקך בריאות בריאות ועוד בריאות. גם לדעתי את צריכה להתייעץ עם רופא שמתמחה בפוריות אבל נראה לי שהתהליך הוא אותו תהליך של קבלת הורמונים ואז שאיבת הביציות כמו בטיפולי הפרייה אבל הכי טוב זה רופא פוריות טוב אם את באזור המרכז אשמח להמליץ על שלי הוא פשוט מדהים. אז שיהיה בהצלחה עם התינוק, תרגישי טוב ושנשנע רק בשורות טובות.

נועם@בת

New member
זה תלוי במצבך הרפואי

והאם יהיה מותר לך לעבור טיפול הורמונלי. אם כן, תקבלי זריקות שיגרמו לשחלות שלך לייצר יותר ביציות, הביציות ישאבו בהרדמה ויופרו בזרעו של בעלך. העוברים ישמרו בהקפאה. אם לא תוכלי לקבל הורמונים, יצטרכו לשאוב בכל חודש ביצית אחת, להפורות ולהקפיא. התהליך ארוך ואיטי, אבל בעל התערבות מינימלי לגוף. שאיבה של ביצית אחת נעשית ללא הרדמה ברוב המקרים. בהצלחה ורפואה שלימה נועם

למעלה