יש לי שאלה

simi5

New member
יש לי שאלה

למה כולם מזלזלים בשיאים העולמים של פלורנס גריפית גוינר.

רשמן

New member
יש

סברה שאומרת שהשיאים שלה חזקים מידי לנשים ושהיא הייתה מסוממת מהתחת כמו שאומרים. והעובדה שהיא נפטרה בגיל צעיר יחסית לא עזרה לה

יש למישהו...

...נתונים על ההתקדמות שלה לאורך השנים, למיטב זיכרוני היא עשתה קפיצת מדרגה לא סבירה בגיל מאוחר יחסית, בנוסף היא פרשה מספר חודשים (4) לאחר שהחלו בדיקות הסמים האקראיות, שלא נדבר על מותה בגיל 38 (שפורסם באמצע החקירה החיה של ביל קלינטון בנוגע למוניקה לווינסקי). אבל.......אני לא מאשים אף אחד

00יפתח

New member
...

ההתקדמות של גריפיס-ג'וינר http://www.tilastopaja.net/db/atw.asp?ID=6081 בגיל 25 היא הגיעה מקום שני ב-200 מ' באולימפיאדת לוס אנג'לס עם זמן של 22.04ש', ככה שלא הייתי אומר שהיתה לה פריצה בגיל מאוחר. אבל ב-88 היא קפצה כמה רמות וקבעה את שיאי העולם, ולא היתה לה עונה כל כך טובה לפני ולא אחרי. אבל גם זה לא בהכרח קובע שהיא השתמשה בסמים. מה שבאמת מחשיד זה הקשר שלה לבוב קרסי (הבעל של...). הוא היה המאמן שלה והיו הרבה שמועות שהוא נתן לאתלטים שלו חומרים אסורים. וכמובן מה שמוסיף לחשד זה המוות שלה בגיל מוקדם. חוץ מזה היה לה קול באס (זה מה שאומרים, לא שמעתי אותה אף פעם מדברת) וסימנים של שיעור יתר בפנים.

The almighty

New member
חברים יקרים!

תפסיקו לחיות בסרט...היא הייתה על סמים וגם כל ספורטאי צמרת שאתם רואים משתמש בימיינו בסמים.....

portero

New member
שיעור יתר וקול באס

לאו דווקא מעידים על שימוש בחומרים אסורים אלא על ריכוזי טסטוסטורון גבוהים למדי בגופה..ידוע שלאצנים/אצניות יש ריכוזים גבוהים מאוד של טסטוסטורון בגוף...

למעלה