יש לי שאלה.

מיואשת17

New member
יש לי שאלה.

קודם כל אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה, אני רואה איך אנשים תומכים פה אחד בשני, ואולי אפילו אני אטצרף קבוע אם תסכימו לקבל אותי לתוך החבורה שלכם. יש לי הפרעת קשב שגילו אצלי בגיל 15, ואני מטופלת ברטלין רגיל וSR. השאלה שלי היא מה קורה כשאר מערבבים רטלין אם למשל אלכוהול או משהו כזה? או אם תרופות כמו אקמול? אופטלגין ותרופות אחרות? האם יש איזה שהוא סוג של תרופות שעירבוב שלהם עם רטלין יכול לגרום למוות?, או לסכנה למערכות הגוף? תודה. מירב.

שלום וברוכה הבאה!! ../images/Emo39.gif

קודם כל אל תהיי מיואשת..
אנחנו מקבלים פה את כולם ובאהבה ואת מוזמנת מתי שרק בא לך! שנית לגבי שאלתך - ודאי שיש תרופות שאסורות עם ריטאלין והן אלה הממריצות, לגבי אלכוהול - אלכוהול כידוע לי אסור עם תרופות מכל סוג שהוא נקודה. אבל מכיון שהשאלה חזרה על עצמה תרשי לי לבדוק את הנושא עם נוירולוג ולחזור אלייך עוד יום יומיים בעניין, בינתיים תרגישי חופשי להיות פה ובכיף!!
אפרת

jude

New member
אל תתיאשי... ../images/Emo20.gif

שילוב של ריטלין עם אלכוהול עלול להיות מסוכן. הריטלין עצמו הוא סם ממריץ, לכן שילוב שלו עם סמים אחרים עלול להיות מסוכן ביותר !!!
בקשר לשילוב עם תרופות שונות, עליך לשאול רופא ספציפית בנוגע לתרופה זו או אחרת.

היי ג´וד החמוד השיג אותי

אבל הוא לגמרי צודק! אין הגבלה לגבי תרופות וריטאלין אך יש לשאול ספציפית רופא כשרושמים לך תרופה מיוחדת, לגבי אלכוהול -איסור חמור על שילוב בין השניים! אפרת

למעלה