יש לי שאלה

נועה2004

New member
יש לי שאלה

הפסקתי לצפות בתוכנית לפני שנה. קראתי בשבועות האחרונים כתבות שמרלנה היא הרוצחת הסידרתית. על איזה רציחות מדובר? על אלה שהיו כמו של פרנקו או מתכוונים לרציחות שמתרחשות כרגע בפרקים המתקדמים יותר?

PinkyRaSta

New member
זהו

אני לא נכנסת יותר לכל מיני נושאים כגון "שאלה" וכללו. עד שאני רואה תגובה 1 לפחות. תראו לאיזה מצב הגענו. אני צכה לפחד ליכנס לנושאים כי יש בהם ספויילרים?! אנשים תפנימו! סעמווווו

i love gina

New member
../images/Emo58.gif מעניין על העלילה...

בל ומרלנה משוחחות אחרי הרצח של דאג... הם מדברות על הרוצח, ובל במטרה להוכיח שהתאוריה של שון (שמרלנה היא הרוצחת) לא נכונה. בסופו של דבר מרלנה מתוודה בפני בל על מי שהיא באמת- מרלנה היא הרוצחת! מחר בפרק, בל תשקר לשון כשהוא יתחקר אותה קצת, והיא תגיד לו שהיא הייתה עם אמא שלה כל הלילה!!! האם בל תהפוך למשתפית של אמה היקרה???????????

soapsfan

New member
ספויילר

בל בסוף לא תשמע את מרלנה מתוודה..אח"כ מרלנה תתוודה בפני ג'ון שהיא הרוצחת ותדקור אותו ואז יתברר זה היה בכלל מין חלום בהקיץ של מרלנה..

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

לא,פשוט למרלנה היה חלום בהקיץ שהיא מתוודה בפני ג'ון שהיא הרוצחת ואז הוא אומר לה שהוא לא יכול לתת לה להתחמק מרצח והיא דוקרת אותו.אבל רק זה היה חלום

soapsfan

New member
אה ובנוגע לעניין של כל החדשים

תראו,אתם בהחלט מוזמנים לכתוב בפורום,אבל אם יש לכם שאלה,הערה או משהו שקשורה למשהו שיקרה בעתיד אז תשימו את הסימן ספויילר בשביל לא להרוס לאחרים!זה כבר קורה כל הזמן

i love gina

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif כנסו!!!!

זהו!!!!! מרלנה רצחה אפילו את בעלה!!!!!!!!!!!! חחחח...סתם, זה רק חלק מהפנטזיה שלה...

CAMILABENJA

New member
חחח אזהו שלא ../images/Emo58.gif

זה בסך הכל חלום שהיה למרלנה.. יאפ.. נטרפה עליה דעתה סופית.. היא חלמה שהיא מספרת לג'ון שהיא הרוצחת... והרי לכם התוצאה.. אבל זה לא באמת!

למעלה