יש לי שאלה

יש לי שאלה

איפה אני יכולה לראות קטעי וידאו באינטרנט של שון ובל? ישנים וחדשים? תודה רבה

שאלת השאלות...../images/Emo6.gif

לדעתי כדאי שנכניס אותה לטגלאיין.... טוב, אז בפעם המיליון...חחח...סירטונים אפשר למצוא באתרdays central ולא רק על שון ובל...על כולם
חיפוש נעיםםם...

i love gina

New member
שאלת ../images/Emo58.gif בקשר לניקול ולוקאס

מתי ניקול תגיד לו שהיא התחתנה איתו בשביל ה-5 מיליון דולר? למה היא תחליט להגיד לו, ואיך זה ישפיע על לוקאס עם היחסים שלו איתה, עם קייט, ואיך זה ישפיע על החלטת המשמורת של וויל... אגב, איך באמת באמת סמי בסופו של דבר זוכה בוויל סופית? פרטים איף יו פליז.

soapsfan

New member
תשובת ספויילר

ניקול תגלה ללוקאס את האמת בעוד כ-4 וחצי חודשים.לוקאס וניקול ימשיכו להתרחק עוד ועוד,והיא וויקטור יתחילו להתקרב[ויקטור יפסיק להיות אימפוטנט אחרי שהוא ישכב עם ניקול במושב האחורי של הלימוזינה שלו..בלעע] יתגלה שלאנג'לה יש קלטת או משהו בנוגע לרצח פרנקו שיכולה להפליל את קייט ולוקאס,סמי תשיג אותה בסופו של דבר ולוקאס יאלץ לחתום על מסמך בכדי להעביר לה משמורת.זמן לא רב אחרי זה לוקאס יעזוב את התוכנית[ויחזור אליה כשנה מאוחר יותר]

CityGirl9

New member
אחחח אני עוד צריכה להירגע...

מהתקפות הצחוק....בחיי כמה שצחקתי היום.... החל בבארט והיציאות שלו על ד"ר רולף... או רולפשטיין.. ממשיכה בבכי של ניקול... הרס אותי הלוקאס הנקניקיה הזה... כמה אפשר להיות שפוט בחיי... ויקטור ורקס לזה לא מפסיק לעמוד והשני יותר מידי בהפסקת עמידה חחחח
.... הדלי שנפל על פיליפ... ( נשמה גם ככה אתה יפה...)... היה מצחיק לראות כמה שהוא התעצבן על ג'ייסון והבוקס גדול
... מימי נתנה כאפה לג'ן אחחח תענוג...מתה על
פייטס האלה... והכי גדול הקטע של מימי חחחחח נקרעתי עלאק גרים באוהל ונתנו לקונור אנטיביוטיקה ישנה... פחחח... ומימי הביאה לו עוגיות... קטעים... היה טוב...

../images/Emo12.gifהפרק היומי....../images/Emo11.gif

הזוי משהו... אני חשבתי שסופסוף גייסון הולך לחטוף אבל לא...
אהבתי שג'ן חטפה סטירה ממימי, אבל כדי שזה יהיה מושלם, גם מימי הייתה צריכה לחטוף... פיליפ- איך יש לו אומץ להיכנס כך שוב למסיבה
בושה...(חח..) בו והופ- אווו...היה טוב היום
סטפנו ביקר אצלהם והופ נגדה את דעתו של בו, שזה דבר מאוד נדיר... טוף..בכל אופן...נחמד שהוא "התעניין" בתינוק...שיבוא לבקר שוב... שון- כל הכבוד לו, גיבור הערב
(ולאן נעלמו קרייג וננסי דווקא בקטע הזה
)
חבל שהם הלכו הבייתה... ויקטור/קייט/לוקאס/ניקול ושאר ירקות, היה משעמם...סתם לא נחוץ... ו...מעניין מה בל, שון וקלואי יעשו אצל מימי בבית...אמממ...סליחה, באוהל
ו..גיבורי הפרק שלי הם: שון על שהציל את קלואי, ופיליפ על שהציל אותה גם... חחח...וניסה כמובן להשיב לעצמו קצת כבוד

soapsfan

New member
הפרק היומי

בו די עצבן אותי היום.כאילו אני יודע שכל דבר רע שקורה למשפחת בריידי הם יאשימו את סטפנו: הופ:"אוי מיי גוד בו!הכביסה נפלה לי מהחבל!" בו:"לעזאזל עם דימרה!זה הכל באשמתו!" אבל נהניתי מהקטעים שלו [בעיקר בגלל הופ רק] וסטפנו כל קטעי ויקטור היו ממש משעממים,כנ"ל עם קייט שלרוע המזל זכינו לראות סצינה שלה ושל ניקולס.קצת[ממש קצת]ריחמתי על ניקול היום קטעי הנשף:רק אני חשבתי שזה קורע איך ששון העיף את קלואי מהדרך וכל הדם נפל של פיליפ?ואז שפיליפ צרח על ג'ייסון ורדף אחריו,ואז הוא ירד קצת על קלואי בנוכחות ג'ייסון כי פיליפ אידיוט.מי שעוד אידיוט זה המנהל."מי עשה לך את זה מר קיריאקס?"..כאילו לא ראית איך הוא רדף אחרי ג'ייסון לפני דקה?.. למימי יש קולללל כזה מעצבן!אבל לפחות סוף סוף גילינו את הסוד הנורא שלה.טוב שבל לא אמרה מיליון פעם בפרק אחד שלדעתה מימי -כן- משתמשת בסמים.ואהבתי את המיני קאט פייט של ג'אן[שלה יש קול עוד יותר מעצבן,כמו חתול עם ציפורניים ארוכות ששורט לוח]ומימי עם הסטירה של מימי לג'אן

CityGirl9

New member
הופ הייתה חמודה ביותר היום

גם התאימה לה השימלה לא???

כןןןןןןןןןןן...../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

שמתי לב לשימלה המהממת והצורה המושלמת שהיא התלבשה על גופה של קריסטיאן.. אין ספק שהסטייליסט/ית עשה/עשתה עבודה נהדרת היום עם הבגדים
מה גם שרק עכשיו שמתי לב עד כמה קריסטיאן רזה...ממש קטנטונת.. מה קורה מתוקה? גם את כמו כל הוליווד עברת לחיות על חסה!?! חוץ מזה....פשוט פרפקט
יפיפיה ומושלמת

AsHtOn GiRl 3

New member
פרק נחמד../images/Emo99.gif

ג'ייסון דפוק!!! גם השניה שכחתי ת'שם...
קלואי-מהממת
רק היום ראיתי אותה אחרי המהפך
מסכן פיליפ
אמממ על ניקול אני בכלללל לא מרחמת
בכלל המשחק שלה לא משכנע

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifלפיליפ יפה אדום../images/Emo99.gif

הפרק היה בסדר... מימי פשוט מעצבנת אותי כל כך.... ג'אן שרמוטה וג'ייסון או מה שמו מפגר!!! בופ חמודים כרגיל.... ניקולטוב נו אני מרחמת עליה..אבל זה הכל.. וקייט טוב היא פשוט מדהימה(קלואי יותר..)

CityGirl9

New member
בתור אחת מחסידות פיליפ (קשה לנחש

נכון?)... אני
שוטטתי לי בפורום תשוקות והבחור חוטף שם לכלוכים חופשי... ממש מעצבן.. זהו הייתי חייבת לפרוק... והוא לא מכוער הוא יפהההההההההההההההההההה מאודדדדדדדדדד
| שמעתם

תודה. זה האתר היחיד

שבו אפשר למצוא קטעי וידאו? איפה אני רואה את הקטע שבל ושון רקדו בנשף הקודם? תודה

i love gina

New member
*מחזיק אצבעות* ספוילר

יווו... עוד בערך 4.5-5 חודשים אני מתגייס... אמן יצא לי לראות את הקטע שהיא תאמר לו את האמת, אמן!!!! בקשר לפרק היום- היו קטעים ממש נחמדים- הסטירה, הביקור של סטפי, גילוי האמת בקשר למימי, הדם, השאגה של פיליפ (איזה אידיוט, מחטיף להוא בוקס ואז חוזר להיות החבר הכי טוב שלו...) , מה עוד היה? את קייט אני לאט לאט חוזר לאהוב משום מה.. אולי עכשיו כשניקולאס מחוץ לתמונה... וקלואי ממש חמודה... "הם עשו את זה כדי לפגוע בי?" כן, מאמי, כן... עכשיו תהיי יפה ותשתקי... (ההערה האחרונה הייתה סתם בצחוק, מקווה שלא פגעתי באף פמינסטית פה בפורום... זה היה רק אמור לעלות חיוך על הפרצוף...) אה, סופספן- קרעת אותי עם ההערה שלך על זה שכל הזמן מאשימים את סטפנו!!!

למעלה