יש לי שאלה... למי יש פה דיגיטלי??
ע עידו א New member 30/9/01 #4 לי היה ועכשיו יש לי יס. בכל מקרה, אם יש לך משהו שאת רוצה לשאול בקשר לזה, אני בטוח שאני אוכל לענות
מ מתוקה כמו סוכר New member 1/10/01 #5 אוקיי, אז ככה: קיבלתי לא מזמן את הדיגיטלי... הקיצר יש שם ערוץ ביפ, והבנתי שיש שם את הסידרה: "לגעת באוכל" עם טל פרידמן ואייל קיציס.... אז מישהו יכול בבקשה לומר לי באיזה שעה זה מתחיל, ובאיזה ימים? תודה מעיין
אוקיי, אז ככה: קיבלתי לא מזמן את הדיגיטלי... הקיצר יש שם ערוץ ביפ, והבנתי שיש שם את הסידרה: "לגעת באוכל" עם טל פרידמן ואייל קיציס.... אז מישהו יכול בבקשה לומר לי באיזה שעה זה מתחיל, ובאיזה ימים? תודה מעיין
ע עידו א New member 1/10/01 #6 טוב..... ימים א´-ה´, וביום שבת, כל פעם בשעה 22:25. כל פרק הוא כולה 5 דקות, דרך אגב
מ מתוקה כמו סוכר New member 1/10/01 #7 תודה לך! ../images/Emo13.gif וכן שמתי לב שזה 5 דקות... (היה עכשיו פרק) איזה באסה.. רק 5 דקות?? אאאאאוףףףףףף! פעם ראשונה שיצא לי לראות את זה... *קורע!!!*
תודה לך! ../images/Emo13.gif וכן שמתי לב שזה 5 דקות... (היה עכשיו פרק) איזה באסה.. רק 5 דקות?? אאאאאוףףףףףף! פעם ראשונה שיצא לי לראות את זה... *קורע!!!*