לי אישית
יותר מעניין לראות את דף הפורום עם שירשורים ארוכים, לכן בוא נגיד שזה, "מרגיז" אותי כשאני רואה שעל כל דבר ש..ת פותחים הודעה חדשה, אנ'לא יודע אולי אני טועה, אבל ככה נראה לי... וככלל, אני חושב שהפורום לא מנוצל כראוי ואנחנו האשמים, אנ'לא חושב שיש עניין להפציץ כאן דפים שלמים מספרי רבנו, אלא אם הם רלוונטים לנושא הנדון, אבל בעוונותינו, לא נידונים כאן כמעט נושאים, אני חושב שבכל מקום הנושא את שם רבנו (ברסלב), צריך מי "שנושא את הדגל" לדעת שאלו הבאים ל"טעום", אינם יודעים מי הוא מה, ולכן כל כך חשוב ביטול הישות העצמית לעומת ההצמדות למקור האותנטי הוא רבנו הקדוש, ולכן בהתבודדות כל אחד יברר עם עצמו, היכן הוא בדיוק מחובר עם רבנו, עם איזה תוכנת שיתוף קבצים זה נעשה, כמה קבצים כבר הוריד להרדיסק שלו ומה המידה בה הוא יכול כבר להעביר לאחרים, אחרי שנעשתה עבודת בירור כזו, נו, נו, בהצלחה, לפני כן,...צריך מאד להיזהר מ.."אין הכסיל חפץ אלא בהתגלות לבו". יש עוד המון נתונים לפיהם צריך לשקול האם להגיד דבר ברבים, למשל: מצוה לא לומר דבר שאינו נשמע וכו', כלל וכלל לא מעניין אותי, שזה אינטרנט, פורום של תפוז, וכו', וכו', בכל מקום הייה יהודי אמיתי. לסיכום השתפכותי הנ"ל: אני חושב שפורום ברסלב מהווה אבן שואבת לכל מחפש נימת אמת, וטיפת עומק רוחני, להמון אנשים שמבקרים בו, מן הראוי שאלו שכותבים יקחו זאת בחשבון, ככה אפשר יהיה לעלות כיתה מידי פעם..... בברכת חברים, מרדכי.