יש לי שאלה...

lee_1

New member
יש לי שאלה...

איך זה הגיוני שלי יש יותר מ-200 הודעות ולמאדאם בטרפליי יש פחות מ-100 והיא עדיין עקפה אותי ברשימה?!?!

e-magine

New member
פשוט מאד

הממשק הזה משקף את פעילות הפורום ב - 30 הימים האחרונים, לא פחות ולא יותר. מי שחדל לכתוב, פשוט יורד אחרי 30 יום גם אם כתב קודם 1000 הודעות. זאת כדי לתת הזדמנות לאנשים חדשים להופיע. לא החלטה שלי, חלק מהממשק של תפוז.

lee_1

New member
אההה הבנתי....

באמת בזמן האחרון אני כתבתי הרבה פחות... אני משתדלת להישאר כל הזמן מעודכנת אבל בדרך כלל לא מגיבה על מה שאין לי מה להגיד

e-magine

New member
צודקת, אין חובה להגיב

כשלא מרגישים צורך. אני יודע שבכמה פורומים היו וויקטחים גדולים על זה, היו חברה שהיו באים כל יום וכותבים בוקר טוב נפרד לכל חבר וחברה בפורום, ומה נשמע, שזה בעצם גם לא לעניין, גם הופך את הפורום למין צ´אט, וגם מקשה על מי שרוצה לחפש הודעות קודמות בפורום. כל דבר במידה. אם את מרגישה לנכון לכתוב תכתבי, אם את מרגישה לנכון לא להגיב, אל תגיבי. אם את זוכרת, בשבועיים הראשונים של הפורום הזה היו כמה בנות ש"התנפלו על הפורום" כתבו איזה 100 הודעות כל אחת, ואז פשוט נעלמו. כל אחד והכיף שלו. אגב, שאף אחד לא ייפגע לי מזה, זה לא ביקורת מרומזת, אני חושב שבפורום הזה יש איזון נכון בין "דיון" ו"קשר אנושי", נכון לפחות לטעמי.

e-magine

New member
בעודני מסביר לך על כללי הממשק,

באה יד המתכנת וסידרה את שמות חברי הפורום לפי אלף בית, כאשר לועזיים בהתחלה. נראה עד מתי. בקיצור כל הסיפור הזה נהיה מצחיק. אגב ההודעה על הפירמידה, שהרגיזה גם אותך, נמחקה על ידי והמפרסם נחסם מהפורום.

lee_1

New member
מצד אחד...

נחמד כל הקטע של הסדר של החברי פורום לפי הא"ב כי זה לא יוצר מלחמות מיותרות (אני לא מדברת עם הפורום שלנו אלא בכללי) אבל מצד שלי, אחרי הכל, בלי לפגוע באף אחד קיימת מעין היררכיה (אני מקווה שכותבים את זה כך)... בכל מקרה, זה מה שקיים עכשיו ואין טעם לטחון
ובקשר לזה עם הפרמידה, אני באמת מודה לך על מחיקת הודעתו כי זה באמת מעצבן ותמיד טענתי שניהול הפורום נעשה על הצד הטוב ביותר

למעלה