יש לי שאלה...

• פותח הנושא 4554
  • פורסם בתאריך

4554

New member
יש לי שאלה...

האם אתם מכירים את זה שנמצאים בסיטואציה כלשהי ופתאום מגלים שחלמתם עליה? אני אסביר- (אני אתן את הדוגמא הכי חזקה שקרתה לי) כשהייתי נערה הייתי מאוהבת במישהו במשך שנים. פעם חלמתי- וזה מוזר כי זה לא חלום של לילה אלא יותר חלום בהקיץ- שאני נמצאת בלוויה של סבתא שלו עם אמא שלי ואנחנו הולכות איתו בשביל אחרי הלוויה והוא מנסה לשכנע אותי ללכת לפולין ואז דודה שלו מצטרפת אלינו והולכת איתנו. "כשהתעוררתי" אמרתי לעצמי - איזה סיכוי יש שאני אהיה בלוויה של סבתא שלו??? וכו'... כעבור חודש זה קרה! כל מה ש"חלמתי"! הוא ניסה לשכנע אותי לנסוע לפולין ודודה שלו הצטרפה אלינו - ואני חייבת לציין שאני לא מכירה את דודה שלו. תוך כדי הליכה בשביל פתאום זה תפס אותי ואני הייתי בהלם! מה זה אומר??? זו לא הפעם היחידה שזה קורה לי אבל זה נחרט לי בזיכרון כי זה הכי זעזע אותי.

I am a freak

New member
חלומות ניבואיים

זוהי מין יכולת של מכשפים טבעיים [אם אני לא טועה]. מתי זה התחיל

4554

New member
הו, כבר שנים

מאז שאני זוכרת את עצמי... וזה תמיד מפחיד אותי מחדש. אתה יכול להסביר לי קצת על זה?? תודה.

I am a freak

New member
כמה דברים

דבר ראשון- אין לך ממה לפחד. זו מתנה שקיבלת, לא במטרה להפחיד אותך- אלא במטרה שתשתמשי בה ותתפתחי הלאה. שאלה- את חולמת כל לילה או שיש בקרים שאת מתעוררת ואת לא זוכרת כלום
[בעיקרון, בני האדם חולמים כל לילה אבל- יש הבדל בין לחלום ולזכור אחד מהחלומות לבין לחלום ולא לזכור כלום]. מחכה לתגובה, הפריק.

4554

New member
זה טיפה מסובך...

אני יכולה להגיד שלעיתים נדירות אני לא זוכרת את החלומות שלי. אני זוכרת את החלומות אבל רק לשנייה. אני לא אזכור אותם שעה אחרי שאני קמה...

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif

ולא קורה לך שאת זוכרת את החלום גם אחרי שקמת מהמיטה והתחלת את היום

4554

New member
ברור שקורה. אבל לא כל החלומות

יש חלומות שעד היום אני זוכרת למרות שחלמתי אותם בגיל 10. אבל הדברים שמתגשמים - זה לא חלומות בלילה...זה יותר חלומות בהקיץ... וגם זה לא ממש....קשה לי להסביר!

I am a freak

New member
חבל שלא אמרת מההתחלה

אז זה מין חזיון... וזה קורה לעיתים תכופות
תנסי לעשות בדיקה- יחס. אם בשבוע את "חולמת בהקיץ" 7 פעמים- כמה מתוכם באמת מתגשמים. הפריק.

4554

New member
אני כן אמרתי את זה בהודעה הראשונה

ציטוט:"פעם חלמתי- וזה מוזר כי זה לא חלום של לילה אלא יותר חלום בהקיץ אני לא חולמת כל שבוע... ולא תמיד החלומות שלי מתגשמים (הלוואי
) אבל זה קורה לפעמים... אתה מוכן להסביר לי את הנושא?

I am a freak

New member
כמובן../images/Emo26.gif

ישנם אנשים שניחנו ביכולת לחזות את העתיד... אבל, כידוע לך [או שלא] ישנם דרכים שונות לבצע זאת- אחת מהן היא בעזרת חלומות ואחרת זה בעזרת חלומות בהקיץ- חזיונות. [ישנן עוד דרכים- אבל, לפעם אחרת]. בעיקרון- היכולת מתחפתחת עם הזמן ועם השנים- ועם ניסיונות של האדם לשלוט ביכולת זו- זה דיי קשה- אבל בסוף מצליחים.... וזה מה שמושך להמשיך ולנסות. כנראה לך יש את היכולת, זה לא אמור להיות מפחיד או מבהיל- כי, הפעם את חזית הלוויה- אבל בפעם אחרת את יכולה לחזות שלום עולמי-
בהצלחה, הפריק.

למעלה