יש לי שאלה...... מישהו יודע אם רדיץ יחזור
P Piccolo New member 1/2/04 #3 באמת לא הבנתי..../images/Emo58.gif למה לא החזירו אותו בפרקים של ג'י טי כמו נאפה למשל.
ו ווילו רוזנברג New member 1/2/04 #5 לא נכון >__< אישית,לא הייתי מתנגדת לראות את רדיץ' שוב בסדרה.. אבל אני לא חושבת שהייתי שורדת אם הוא ימות שוב ;;;;
לא נכון >__< אישית,לא הייתי מתנגדת לראות את רדיץ' שוב בסדרה.. אבל אני לא חושבת שהייתי שורדת אם הוא ימות שוב ;;;;
A A c i D B R e e Z e New member 3/2/04 #6 היה מגניב אם הוא היה הופך לסופר סיין 3, בטח היה מעלה כמה חיוכים על הפנים של כולכם לראות שגם הם , ולא רק הזי סקווד עשו משהו עם עצמם למשל נאפה איכזב אותי ומה שאיכזב אותי עוד יותר שויג'טה אפילו לא הספיק להראות לו כמה הוא חזק, ופשוט מחק אותו :\
היה מגניב אם הוא היה הופך לסופר סיין 3, בטח היה מעלה כמה חיוכים על הפנים של כולכם לראות שגם הם , ולא רק הזי סקווד עשו משהו עם עצמם למשל נאפה איכזב אותי ומה שאיכזב אותי עוד יותר שויג'טה אפילו לא הספיק להראות לו כמה הוא חזק, ופשוט מחק אותו :\
ו ווילו רוזנברג New member 3/2/04 #7 XDDD רדיץ' סופר סאייאן 3,השיער שלו בטח היה מאודדדד ארוך =] הוא היה יכול להרוג מישהו רק בסיבוב של השיער שלו,אחח..שיער יכול להיות נשק נפלא =]
XDDD רדיץ' סופר סאייאן 3,השיער שלו בטח היה מאודדדד ארוך =] הוא היה יכול להרוג מישהו רק בסיבוב של השיער שלו,אחח..שיער יכול להיות נשק נפלא =]