יש לי שאלה האם לינקין מועמדים לאיזו קטגוריה בטקס הגראמי?
K KaUrO DoNo New member 25/1/04 #2 אני לא חושבת ../images/Emo4.gif אבל אל תתפוס אותי במילה! אני לא תמיד חושבת נכון
A Angel Of Darknest New member 25/1/04 #3 את חושבת מצויין. היה על זה כתבה איך להקה כלכך מצליחה לא זוכרה למועמדות לגראמי. אבל הם אמרו שלא כלכך אכפת להם.
את חושבת מצויין. היה על זה כתבה איך להקה כלכך מצליחה לא זוכרה למועמדות לגראמי. אבל הם אמרו שלא כלכך אכפת להם.
S sh0k0 girl New member 25/1/04 #4 הם כן.... באתר הישראלי שלהם רשום שהם מועמדים לפרס קטע הרוק האולטימטיבי משהו כזה... עם סיסיישן....
S S™ eX New member 25/1/04 #5 מהההההה איך לינקין לא מועמדים לשום קטגוריה ?!?! איפה קראת את זה? ואני בת
K KaUrO DoNo New member 25/1/04 #6 זה היה אליי? ../images/Emo12.gif אם כן....אמרתי לך לא לתפוס אותי במילה וסליחה לא ידעתי שאת בת
S Shaib17 New member 25/1/04 #7 LOL רוק אולטימטיבי? חחחחחחחחחחחחחחחחחח לינקין פארק מועמדים לגראמי על מועמדות אחת, קטע אינסטרומנטלי וכמו שאמרו פה, זה על Session
LOL רוק אולטימטיבי? חחחחחחחחחחחחחחחחחח לינקין פארק מועמדים לגראמי על מועמדות אחת, קטע אינסטרומנטלי וכמו שאמרו פה, זה על Session
A Angel Of Darknest New member 25/1/04 #11 נכון נכון... ../images/Emo122.gif עכשיו הזכרת לי את התכנית.. ניראה לי זה היה בגיא פינס..
• •° R£anima†ioN •° New member 25/1/04 #8 כן ../images/Emo26.gif הם מועמדים בקטגורייה כלשהי, לא זוכרת ת'שם עם המלודיה [ ] session