יש לי שאלה

דנטל

New member
יש לי שאלה

אני מוצאת שיש פעמים שאני נרדמת יחסית מהר. מדובר בשעות האלה שזה לא נורמלי לישון. כשזה לילה, יקח לי שעתיים בערך להרדם. כשזה יום, אני מסוגלת להרדם אפילו תוך פחות מחצי שעה. יש מישהו פה שגם נרדם מהר יחסית בשעות מסוימות?

ממה שאני קראתי אותך במשך הזמן

השעון הביולוגי שלך מסודר בצורה הפוכה לשינה בלילה, ערות ביום. אולי היציאות שלך הן אלה שהפכו אותו (שבגללן את ערה כל הלילה ולא הולכת לישון בשעה "נורמלית"), אולי בעיות השינה, ולכן התרגלת להירדם מהר במהלך היום ולהתקשות בכך במהלך הלילה. אבל אולי זו התרשמות מוטעית שלי.

דנטל

New member
אני יוצאת כמעט רק ביום שישי

בשאר השבוע, אם יצאתי לבלות, זה בדרך כלל בשעות נורמליות, כמו נגיד סרט ב- 22:00 או מסעדה אחרי העבודה. באמצע השבוע אין לי כח לבלות. אני עובדת בשתי עבודות ואם גם אצא לבלות עד מאוחר זה יהרוג אותי מעיפות. לפני שהיה לי אינטרנט, זה היה יותר גרוע. הייתי נכנסת למיטה הרבה יותר מוקדם ומתענה שם כשהדקות על השעון של הוידאו היו מתחלפות עד שכבר היה ארבע ומשהו בבוקר. היום אני נכנסת למיטה הרבה יותר מאוחר ומצליחה להרדם יותר מהר. כלומר, זה כאילו לא משנה מתי אני אכנס למיטה, אני ארדם רק אחרי 4. לפחות התסכול נחסך ממני. בזמן האחרון יש לי לפעמים קצת זמן בין עבודה אחת לשניה ולפעמים אני מחליטה לנסות לישון ומצליחה בדרך כלל. זה הזכיר לי שפעם הייתי ישנה צהריים קבוע וגם אז ברוב המקרים זה לקח פחות זמן להרדם משלוקח לי בלילה, רק שאז לא שמתי לב לזה כי לא ידעתי שיש לי בעיה. בהחלט יכול להיות שאצלי זה הפוך. בשעות היום אני כמו זומבי ובלילה אני הרבה יותר מאושרת ועירנית וחיה.

lilithmm

New member
גם לי היה את זה

את נרדמת בצהריים טוב יותר, כי את צוברת עייפות במשך זמן ארוך יותר. תנסי בכל מחיר לא לישון בצהרים, ותראי אם אחרי תקופה של חודש יש שינוי.

למעלה