יש לי שאלה

© Tweety ©

New member
יש לי שאלה

אני עושה שרות לאומי ועובדת במסגרת השירות עם אנשים בעלי פיגור. רציתי לשאול-אם יש כאן בנות/בנים שחושבים להמשיך לשנה שניה בשירות הלאומי? סתם לשפוך קצת אור על ההתלבטות שלי.

M o n a L i s a

New member
גלי ../images/Emo9.gif

אם טוב לך איפה שאת ואת רוצה לקבל את כל הזכויות כמו כל חיילת משוחררת, אני מציעה לך להמשיך... ואם את רוצה לשנות מסגרת ולעשות עוד שנה אז אולי תשני מקום וכך תתנסי בעוד תחומים. אני אמשיך עוד שנה רק אם אני לא אתקבל ללימודים, אני עושה עכשיו פסיכו ואם אני מתקבלת לטכניון או אוניברסיטה טובה אני מתחילה ללמוד.

© Tweety ©

New member
ואיך זה מתקבל אם אני משנה את המקום

בשנה השנייה? כי כרגע אני עובדת עם פאן מאוד מסוים של אוכלוסיה בתחום החינוך המיוחד והייתי רוצה להתנסות גם בעבודה עם חלק אחר. אפשרי לעשות דבר כזה? ואם כן מתי אני צרכה להודיע לרכזת? תודה רבה.

ל- tweety

זה די מקובל לשנות מקום בשנה שניה ומתקבל בהבנה, שכן ברור, שהרבה פעמים קיים צורך בהתנסויות נוספות או ב"ריענון הכוחות" בשנה השניה. כדאי לך להתייעץ עם הרכזת, גם כדי לומר לה כי בכוונתך לעשות שנה שניה וגם כדי לקבל חוות דעת לגבי תחומים אחרים, שיכולים להתאים לך. ההרשמה לשנה הבאה כבר נפתחה, כך שאם את רוצה להבטיח לעצמך תחום/מקום מסויים בשנה הקרובה - כדאי לפנות בחודשים הקרובים. בהצלחה !

אולי

New member
אני עכשיו בשנה שניה

שלום, אני עכשיו עושה את שנתי השנייה בשירות לאומי, כאשר עוד לפני שהתחלתי את שנתי הראשונה, היה לי ברור שאני מעונינת בשנתיים שירות. אני לא מוצאת סיבה למה אשרת את המדינה פחות מכל חייל וחיילת בני גילי. בנוסף, זו נראית לי הזדמנות מאוד נדירה, שנתיים של התנדבות, שבמסגרת המירוץ הדי מטורף של החיים (אח"כ - לימודים, עבודה, נישואים, ילדים...), זו ממש מתנה .

למעלה