יש לי שאלה?

הנוגע

New member
יש לי שאלה?

למה כשאני עושה אהבה,אז אני עושה זאת עם אשה. ואשה עושה זאת רק באוירה ,למה?

Darkwing

New member
אולי תשאל את זה בעוד פורומים?

תפסיק לעשות אהבה ולחשוב על האוירה כל הזמן. אם אישה עושה את זה רק באוירה, או שלא עושה את זה איתך שלא באוירה אם לדייק, אז אתה פשוט עושה משהו לא נכון, או מאוד גרוע. ובקשר לכינוי, עדיף שאני לא אגיב...

הנוגע

New member
שאלתי אבל......

לאף אחד אין תשובה מדוייקת.אז מהי הדרך לעשות את זה נכון? ולמה את נרתעת מהכינוי הוא אמיתי אפרופו!

Darkwing

New member
מספר דברים.

1. אתה מחפש תשובות במקומות לא נכונים. תנסה פעם לשאול אותה. אם היא לא יודעת, אז טיסה ישירה במונית הביתה יכולה להבהיר לה את המצב ולסגור לך מערכת יחסים קלוקלת עם עוד אחת שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה. 2. סימנים פיסוק זה דבר נפלא. זה עוזר לאנשים להבין מה רצית לומר. 3. גם הקשה על האנטר מדי פעם עוזר. 4. אל מי דיברת לכל השדים והרוחות והשערות המרוטות? את? מי זאת את פה? 5. הכינוי הוא אמיתי
, טוב אני באמת מעדיף לא להכנס לזה...

המממממממממממ.....

זאת שאלה מעניינת.... דבר ראשון- זה בגללך. למה? כשלבחורה טוב עם מי שלא יהיה- לא מעניינת אותה האווירה!!!! אם אתה תותח במיטה, אז גם אם תשכב איתה בחיריה בזמן השלכת הפסולת העירונית והבין עירונית, כאשר הומלסים צובאים על האשפה בכדי למצא משהו מעניין- זאת תהייה אווירה טובה... דבר שני- השם שלך יומרני קצת, אתה לא חושב??? המצאת את הניק בעצמך? אתה ממש מת על עצמך... אין מישהי שתמלא את החסר? או במילים אחרות: אומללות, אומללות, א-מ-ל-ל-ו-ת

הנוגע

New member
בנוגע לשמי.........

אני מטפל במקצועי דרך מגע.וכינוי זה הוצמד אלי ע"יי מספר לא מבוטל של מטופלים/ות,שזכו לטיפה של יחס בעולם המנוכר הזה. אגב כינויים,גם הכינוי שלך מאוד ברור........

אוקי-

בנוגע לכינוי שלי- הוא בגלל בדיחה אישית שלי ושל חברי, מי שצריך להבין, מבין... אני לא מחפש סימפטיה כלשהי בנוגע לכינוי אלא למי שעומד מאחוריו... עכשיו- אם ירדנו כבר לפסים אישיים: הכינוי הוצמד ע"י מטופלים, או שפשוט הצביעו עלייך באומרם: "כן, הוא נגע לי בדיוק במקום הכואב..."? פשוט אני מכיר עוד אדם שהוצמד לו כינוי כמו שלך, הוא יושב עכשיו ב"מעשיהו" בגלל זה...

הנוגע

New member
הבעיה!

הבעיה עם אנשים נבובים כמוךהיא שאתה לא קורא בין השורות ואפרופו פסים החברה טוענים שהפיזמה העירקית שאתה עוטה על עצמך ברוב הוד ואדר מתאימה בדיוק למחלקה הסגורה לאנשים נמוכים כמוך.

מיטללל

New member
יו. למה לרדת לרמה כזו ?

1. תירגעו. ותרגיעו. 2. ניקים זה דבר מפגר. מלבד התחכום שעולה מהניק שלי :) (זה היה בציניות
אל תגיבו
) 3. נו. דיי. לדעתי דווקא הוא שאל שאלה חכמה.. שעוברת במוחותיהם של עשרות מאות של גברים מדי יום :) למה זה? התשובה הכי טובה שעורת לי בראש עכשיו היא "ככה". גם המסביב נורא חשוב. וגם מה שיש קודם. ומה שיש אחר כך. והוא גורם להכל להרגיש יותר טוב ונעים. וכשאוהבים מישו ממשקיעים בשבילו. ומה רע בעצם בקצת השקעה ? ניסיתי לקרוא מה שכתבתי עכשיו. לא הצליח לי :) ברוך הבא לפורום

Darkwing

New member
את יודעת משהו, כבר ניתנה תשובה.

והיא פשוטה מאוד. לפי דעתי הבעיה העיקרית היא חוסר הקשבה. רוב הפעמים שאני נמצאים עם אדם אחר אנחנו בסופו של דבר שוכחים להקשיב. לא תמיד הדברים הגדולים והסיפורים של ארוחת הערב או על כוס הקפה הם החשובים. לפעמים זה יכול להיות איזה משפט שניתן בזמן הירידה למכונית/ עליה במדרגות/ או אפילו סתם בזמן הכנת הקפה. אני לא אומר שאנו צריכים להיות ב"היכון" על מנת להקשיב ולדלות כל פיסת מידע אפשרית (למרות שזה עוזר), אלא כי אנו יכולים פשוט לשאול את בני הזוג שלנו מעט יותר שאלות ולהניח בצד את הטמטום שאומר כי "ואללה לא שמעתי אז פאדיחה לשאול עכשיו". אפשר לשאול ואפשר לדעת או שאפשר לשתוק ולנחש (מה שלעיתים מתסכל).

תראי-

על השאלה עניתי בהתחלה, על הניק זה התחיל כבדיחה (שאני נהנתי ממנה), אבל המצב הידרדר
תשימי לב שאם לוקחים האיזי ובצחוק- הכול ממשיך נחמד (שימי לב להמשך ביני לבינו)

הרבה זמן

עד שהצלחת לגבש תשובה...
כל הכבוד. אני לא חושב שאדם נשוי שנמצא בפורום סטוצים, יכול להגיד משהו על אנשים נמוכים.... אבל אני אפסיק את הוויכוח הטיפשי הזה פה, כי כמו שאומרים: "אף פעם אל תתווכח עם אדיוט. הוא רק יגרור אותך לרמה שלו, ואז יגבור בזכות ניסיון." שלום וביי לך...

למעלה