יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

אחרי הטירונות ולפני הגיוס ליחידה יש חופשה או שישר יום למחרת כבר מגייסים? והאם זה בטוח שמהטירונות רובאי 05 של מגב חוזרים פעם בשבועיים או שזה רק לפעמים כאשר צריך לסגור שבת (בשמירה)?

dpg

New member
דבר אחד להגיד לך.......!!!!!

השאלות האלה בכלל לא לעניין בלי להעליב או משהו........... פשוט להגיד לך את כל כך רוצה להיות בבית לכי לשח"ם לזהו מג"ב זה לא בשבילך כמו שאמרתי מקודם את לא תיהי בבית כמעט רק בחלומות שלך וסופי שבוע....... בקשר לסגור שבת זה תלוי אם יש שמירות ותלוי בהרבה דברים ותיסגרי הרבה שבתות שם............ סיכום: קרבי לא בשבילך כי את תתבכייני מזה...........

dpg ידידי היקר

למה את אומרת את זה שהיא לא יכולה בשהיא בחורה??? כיום אין הבדל בין המינים גם בחורות יכולות לעשות כל דבר כמו שהגברים עושים..

danielo18

New member
זה לא זה..

הוא התכוון שהיא רוצה להיות קרבית,ולקבל תפקידים כאלה אבל היא רוצה לקבל גם את הפריבילגיה להיות כל יום בבית.זה קצת לא מסתדר...

dpg

New member
בוא אני אסביר לך

בגלל שהיא רוצה כל היום בבית והיא לא נראת לי הטיפוס פשוט מאוד........

צקלקה

New member
תשובה

למרות שזה לא מעניין אותכם, מישהי שאלה שאלה ומגיע לה תשובה על זה..... אז ככה, בדרך כלל, לאחר סוף הטירונות יוצאים ביום חמישי הבייתה (לחמשוש) ולאחר מכן ביום ראשון כבר משתבצים ליחידה. מג"ב- טירונות מג"ב או רובאי 05 בדרך כלל סוגרים שתי שבתות בבסיס ושבת בבית...... מקווה שעניתי לך על כל השאלות.....

שאלה לצקלקה

כשאמרת שסוגרים שתי שבתות ושבת חוזרים הביתה התכוונת לטירונות? ובקשר לאחרי הטירונות? למשל אם הוא מגיע לסמ"ג זו הרי עבודה במשמרות ואחרי המשמרת הוא חוזר הביתה לא?

צקלקה

New member
תשובה

לא, לאורך כל השירות, לא משנה אם זה סמ"ג או לא סמ"ג ואם זה משמרות או לא, היציאות הן 2 בבסיס ואחד בבית (במקרה הטוב.במקרה הרע סוגרים יותר)....... שיהיה בהצלחה........

תיקון...

בטירונות כן. אבל אחרי הטירונות זה כן תלוי איזה יחידה כי כל יחידה יש לה תדירות שונה של חזרות הביתה, זה תלוי ביחידה. אח של ידיד שלי הייה במג"ב ביחידת ליווי ברמאללה וחזר כל יום הביתה.

למעלה