יש לי שאלה!!!

ira2112

New member
יש לי שאלה!!!

קיבלתי פטור מהצבא אני רוצה לעשות שנה שרות לאומי. האם אני אוכל לבחור מה שמתאים לי? אני רוצה לפנות לשלומית, תמליצו לי איפה כדאי לשרת

M o n a L i s a

New member
יש לי תשובה ../images/Emo3.gif

תפני לעמותת שלומית ויהיה לך ראיון עם הרכזת...בעצם עוד לפני הראיון יופיע לך בטופס מילוי הפרטים שלך מין חלק שבו את ממלאת עדיפויות - עם איזה אוכלוסיה את רוצה לעבוד. בראיון היא מציעה לך תפקידים שונים, כמובן תוך כדי התייעצות איתך ואת בוחרת לאיזה ראיון ללכת (באיזה מקום שירות) כמובן לפי כמות התקנים שיש שם. אני לא יכולה להמליץ לך על תחום מסוים כי זה לפי העדיפות האישית שלך. אם מתאים לך הדרכה אז את יכולה להיות בבית ספר או במוזיאון, בריאות - את יכולה להיות במד"א או בבית חולים...זה תלוי רק בך. מקווה שעזרתי
- ברוכה הבאה לפורום

ira2112

New member
תודה, עזרת

אני אישית נמשכת לעבודה עם ילדים או בבית חולים העיקר לא לשבת מול המחשב במשך שנה ציוני בגרות חשובים לבחירה שלי? הם מסתכלים עליהם בכלל?

M o n a L i s a

New member
אני אגיד לך מה היה אצלי........../images/Emo13.gif

לפי מה שאני יודעת את צריכה לשלוח את התעודה האחרונה שלך...והם בודקים את הציונים לראות איך את במקצועות השונים... הם לוקחים גם אנשים בלי בגרות מלאה אבל אני חושבת שאז זה מוריד לך את האופציות...
. אני לא בטוחה בקשר לזה אבל הרכזת שלי הסתכלה על התעודה שלי ודיברה איתי על הציונים ועל אפשרות לשיפור

למעלה