יש לי שאלה......

bam margare

New member
טוב אני יעשה סקר!!

מתי התחלתם לעשות ג'קאסס ולמה! ומה הדבר הכי מסוכן שעשיתם? ומה הדבר הכי נורא שקרא לכם בעקבות הג'קאסס?

bam margare

New member
אהה. שחכתי לענות

אני התחלתי בכיתה ח' לעשות ג'קאסס בערך בחנוכה כי סיפרו על זה ובכלל לא ראיתי עדיין שום פרק ואז התחלתי לעשות והתמכרתי אני מודה ואז התחלתי לראות פרקים וכו' והדבר הכי מסוכן שעשיתי היה זה שנכנסתי לתוך שני חלנות של מכוניות היו שתי מכוניות בכביש והחלנות שלהם היו פתוחים אז נכנסתי לאוטו אחד יצאתי נכנסתי לשני וברחתי ואז הם התחילו לרדוף אחרי!! ולא זוכר מה הנדבר הכי נורא שקרה לי

הג'קאסס שלי..

מתי התחלתם לעשות ג'קאסס ולמה! ומה הדבר הכי מסוכן שעשיתם? ומה הדבר הכי נורא שקרא לכם בעקבות הג'קאסס? אוקיי אז התחלתי לעשות ג'קאסס מהחופש הגול של כיתה ט' וח'... סתם ראיתי כל מינ ילדים מהבצפר שלי עושים נישיתי גם והתמכרתי... הדבר הכי מסוכן (בנתיים) שעשיתי זה שבטיול השנתי שלנו אז היינו במלון והחדר שלנו היה בקומה 16...עכשיו ננעלנו בחוץ והמפתח היה בחדר אז הלכתי לחדר ליד ועברתי בין החלונות בלי שום חבלים וזה מרחק די גדול...למטה יש כביש סואן..וואי זאת הייתה חוויה פיצוצית ב-ט-י-ר-ו-ף...לא ישכח בחיים..הדבר הכי נורא שקרה לי זה שכמעט נדרסתי ע"י רכבת..יום אחד הלכנו כמה חבר'ה ואז ראינו ]סי רכבת...כולם פחדו לעמוד על הפסים והרכבת התקרבה...אני החלטתי לעמוד...אם מישהו לא היה דוחף אותי הייתי נדרסת...אבל זה לא היה כזה נורא...חפיף.. תגובות..

BiAAcH

New member
אוקיי, אז ככה....

אני התחלתי לראות ג'קאס מכיתה ו' שזה יותר מ-4 שנים, כמובן שראיתי את זה וישר נגנבתי מזה ובטח ובטח שהתמכרתי לזה, אבל אז עוד לא עשיתי ג'קאס, התחלתי לעשות בתחילת כיתה ח', ומאז, אפשר להגיד שירדתי מהפסים ולא חזרתי עליהם... ואני יכול להגיד שבימים אלה, אני לא מסוגל לעבור יום בלי לעשות צחוקים ושטויות, אלו החיים הטובים, אז נכון שנפצעים לעיתים קרובות, אבל זה פצע פיסי, ומבפנים, אנחנו עוד בסוטול של האדרנלין והצחוק, וגם אחרי כמה ימים, כל פעם שכואב לנו באותו מקום, אנחנו נזכרים איך זה קרה, ושוב צוחקים על זה, ואני בטוח שאני לא היחידי..... פשש, נראה לי שאני אכתוב על זה ספר....

MiNUsH

New member
חחחח אני אמ...אל תהרגו אותי...אבל..

לא ראיתי הרבה גאקאס או CKY במקור אבל אני מאוד נהנת לראות את גיא ותומי ושפיצי ובן וכולם עושים גאקאס למרות שאני נוראאאאא מחדת לעשות....אני פשוט פחדנית...:\ ואני לא עושה דברים משוגעים

למעלה