יש לי שאלה השאלה היא מאיזה גיל אפשר להתנדב בשרותי הכבאות???? בתודה גיא
ב ברייטמן New member 23/11/03 #1 יש לי שאלה השאלה היא מאיזה גיל אפשר להתנדב בשרותי הכבאות???? בתודה גיא
D DJ ET New member 23/11/03 #2 גיא שלום אפשר להתנדב בשירותי הכבאות והצלה מגיל 16...ומגיל 15 בגדר מחוייבות אישית... מקווה שעזרתי לך..
גיא שלום אפשר להתנדב בשירותי הכבאות והצלה מגיל 16...ומגיל 15 בגדר מחוייבות אישית... מקווה שעזרתי לך..
E ESU Boscorelli New member 23/11/03 #3 אתה מוזמן לרשום פה את עיר מגורייך ואני אפנה אותך לטלפון הנכון
ב ברייטמן New member 23/11/03 #5 עיר מגורי היא עיר מגורי היא חיפה והאם אתם יכולים לעזור לי התקשר אם האנשים הנכונים?? בתודה גיא
A Ali Abdulla Saleh New member 24/11/03 #7 גם אותי זה מעניין... האם תוכל לשלוח גם לי מסר אישי עם המידע המעשי על מה המתנדבים עושים או פשוט להעלות סקירה כללית לפורום...? תודה!
גם אותי זה מעניין... האם תוכל לשלוח גם לי מסר אישי עם המידע המעשי על מה המתנדבים עושים או פשוט להעלות סקירה כללית לפורום...? תודה!
E ESU Boscorelli New member 25/11/03 #8 צר לי אבל אני לא יכול לתת לך תשובה מדוייקת שכן בכל תחנה הנוהל שונה, אשמח אם תפנה אלי באיסיקיו (פרטים איישים) ותמסור את מקום מגורייך, אדאג להפנות אותך לגורם הנכון
צר לי אבל אני לא יכול לתת לך תשובה מדוייקת שכן בכל תחנה הנוהל שונה, אשמח אם תפנה אלי באיסיקיו (פרטים איישים) ותמסור את מקום מגורייך, אדאג להפנות אותך לגורם הנכון
A amitp New member 26/11/03 #9 ESU Boscorelli - אולי תוכל בכל זאת לספר לנו קצת על המתנדבים בשירותי הכבאות - מי הם, מה תפקידיהם וההכשרות שהם עוברים וכו'? איך מגיעים להתנדב בכיבוי?
ESU Boscorelli - אולי תוכל בכל זאת לספר לנו קצת על המתנדבים בשירותי הכבאות - מי הם, מה תפקידיהם וההכשרות שהם עוברים וכו'? איך מגיעים להתנדב בכיבוי?