יש לי שאלה...

karen17

New member
יש לי שאלה...

אני במשך חודשיים צריכה להיות עם רישיון זמני. עוד פחות מחודש אני טסה לארה"ב לקרובים ורציתי והם אמרו לי שאני יכולה לנהוג בכיף באוטו שלהם, כמובן יחד איתם כי עדיין אצטרך מלווה, אבל לא תהייה שום בעיה וזה... אז רציתי לדעת אם זה אפשרי? בוא נגיד אם עוצר אותנו שוטר לביקורת אז זה בסדר להראות רשיונות מהארץ.... אם כן אז סבבה אני אהיה שקטה נגיד ולא, נגיד אם תופסים אותי וזה לא חוקי שם אז מה יכולים לעשות לי? קנס? שלילה?... כי אני מתה לנסוע שם ולנצל גם שם את עניין המלווה שאני ארגיש בטוחה בכביש ושאני לא אסיים את תקופת המלווה כדי "לצאת לידי חובה" טוב אם מישהו מבין עניין יוכל לענות לי אני אשמח מאוד! תודה רבה מראש!!

buzzeron

New member
אין לי מושג, אבל

אני טס לקנדה גם בחנוכה, לקרובים ולידידה ממש טובה שלי!! חיחיחי אבל דיי מפחיד אותי כל הסיפור, כי יש להם פניות שמאלה מוזרות כאלה (אין צורך לציית לרמזורים בפניה שמאלה), גם הכבישים קפואים ויש שלג רב...

stinkerbell

New member
בפניות ימינה!

נבהלתי לרגע
מותר לנסוע אך ורק בפניות ימינה גם כאשר הרמזור אדום (כמובן בלי לדרוס כמה אנשים בדרך..
בהצלחה!
) ככה זה בארה"ב לפחות.. תהנה!

buzzeron

New member
תודה

אבל, אממ, הדרך לזה ארוכה. בינתיים החבר'ה במשרד הרישוי בחולון נוחרים להם... חוצמזה, התקשרתי לקו הזה, תקלות...

Elicoz18

New member
לכי למ.מ.ס.י

ותוציאי רשיון בינלאומי. ככה אבא שלי קיבל.. לא יודע במה זה תלוי. תבררי מול משרד הרישוי.

karen17

New member
אחלה,אני אברר תודה על התגובות../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

למעלה