יש לי שאלה

יש לי שאלה

יש לי עוד שבוע צב (צו) ראשון ואין לי ממש מושג מה אני אעשה שם ומה אני צריך לאמור בראיון אישי מישהו יכול לעזור לי?

Ed Hunter

New member
ניראה לי שעדיף שתעלה את השאלה הזאת

בפורום מתגייסים...

Ed Hunter

New member
הכל אופן...

שיהיה בהצלחה!

הסבר מה קורה בצו ראשון.......

אוקיי אתה נכנס השומר מבקש את תעודת הזהות שלך אחר כך אתה נכנס יש חייל בקבלה (ואם אתה מחיפה אז סביר להניח שיש לידו עוד חייל מצחיק ששר עם הרדיו לי היה בכל אופן) בכל אופן החייל נותן לך כרטיס מגנטי ואומר לך מספר חדר (הוא מדבר מהר כל כך ששכחתי את מספר החדר אבל אז נזכרתי שהוא אמר משהו על קומה שנייה.....) בקיצור אתה מגיע לקומה יש מחשב אתה מעביר את הכרטיס המגנטי שלך ומחכה שיקראו לך בשמך....(לקח לי איזה עשר דקות להבין איך להעביר את הכרטיס למחשב כי אין לו פס אז לא היה לי מושג איך להעביר...ואז בדיוק איך שהתחלתי להתעצבן שמעתי קול צועק לעברי" צד שני" זה היה כמובן ילד מהשכבה שלי שלהפתעתי הגדולה גם היה שם ישבנו דיברנו עברה לה איזו חצי שעה ואז באו עוד ילדים מצחיקים והתחילו לדבר איתנו ואחותי התאומה הגיעה גם כי גם היא לא שמעה מה החייל אמר בקבלה אז היא הגיעה לקומה לא נכונה.... ואז נכנסנו לחדר אימותים שהיה לתרגם משפטים לכתוב משפטים... הקטע הכי מצחיק שמה זה הרופאים כאילו יצאו הרגע מאלכס חולה אהבה.... במבטא רוסי כבד" פיפי במכנסיים?" SAY WHAT?? ואני כזה לא הבנתי מה הם רוצים ממני ואחרי שהם מיששו אותי ככה טוב...הלכתי למבחנים במחשב

Ez sLeeP

New member
מותק,

זה ההסבר הכי מבלבל ששמעתי מעודי. אבל אני כבר מורגל בתעשיית הצוים הראשונים, כך שאין ממה ללחשוש.

את בן או בת..

ואם זה שבוע אחרי שלך... זה אומר שיש לנו צו ראשון באותו היום. 2/12...
רק שאת/ה בטח עושה אותו בכל לשכת גיסו שהיא אחרת מירושליים (שם אני עושה אותו)

heaven is here

New member
אני בת... ../images/Emo9.gif

הופה, יש לנו צו ראשון באותו יום פשששששששש רק באסה שאני אהיה בתל השומר ואת בירושליים...

ללוחם....

תגיד מה שאתה באמת, אל תשקר, אל תשחק משחקים... תעבוד טוב במבחן הפסיכוטכני בראיון אישי אל תגיד דברים כמו "רציתי להתאבד" או "אין לי חברים" וכאלה...אבל תיהיה הכי אמיתי שיש אל תחשוב יותר מידי על זה בכלל ויהיה לך סבבה..

למעלה