יש לי שאלה

mariana

New member
יש לי שאלה

איך מתחמקים מעבודות שהחמה נותנת עליכן? אולי רובכם לא יודעים במה מדובר אבל אצלי זה קצת שונה כי אתם יודעים שאני חיה איתה. יום שיש הייתי אמורה ללמוד ולא קמתי בזמן אז נשארתי בבית. מכיון שניקיתי את הבית כבר אתמול אז הקדשתי את היום שלי לסידורים, וחזרתי הבית והכנתי את כל הסלטים ליום שישי בערב, כי כל הילדים שלה היו מוזמנים הכנתי מה שכל אחד אוהב. איך שבאתי לנוח היא חזרה ומאותו רגע רק פקודות, "בואי תנקי את זה, בואי תפעילי מכונה ותעשי את זה" עד שקיבלתי את הג'ננה שלי וכל עבוה בכוונה עשיתי אותה שעה מאשר 10 דקות, לפני שבת אמרתי לה שאני שומרת שבת ולא מפעילה שום מכונה ואני ניכנסת להיתקלח. ומאותו יום אני רק אוכלת את עצמי, אני שונאת שאומרים לי מה לעשות אני אוהבת להפעיל את הראש ולעשות לבד. היא יודעת את זה. אפילו לא אמרה איזה יופי הכנת את כל הסלטים וחסכת לי, לא שאני מחפשת תודות שלה אבל בכל זאת. הדיבורים עם בעלי לא כל כך עוזרים כי אין לו תשובה בשבילי, ובאותו רגע הצטערתי שלא נשארתי בחוץ עד כניסת השבת

תנסי לחשוב על תירוץ מסויים שתמיד

יתפוס. את לומדת. במיוחד זה שבאותו יום לא הלכת ללימודים - הריי את צריכה להשלים חומר וללמוד אותו ולהשקיע אחרת חבל על הלימודים ובכסף של הלימודים לא?
וגם תנסי פשוט להיות בבית כמה שפחות. אם ההורים שלך חיים קרוב אליה תלכי להיות איתם ותקווי שהזמן יעבור מהר...

mariana

New member
אני זוכרת אותך

מפורום חתונות אני צודקת? כן מה שעשיתי הייתי אצל אמא שלי היא גרה קרוב, אבל אחרת היא עלולה להיתלונן שלא הייתי בבית כל היום. בימים האחרים אני מנסה להגיע הבית כמה שיותר מאוחר, אני מרגישה שהבית שלהם על הכתפיים שלי, כאילו זה המשפחה שלי ואני צריכה לדאוג להם לאוכל למחיה ולכביסות וכאלה זה מטריף אותי. תודה על העצה. מה קרה חבר'ה אתם יושנים???

Galit29

New member
היי מרין

אם אמא שלך גרה קרוב - אז ברגע שאת קמה, קחי את הדברים שלך ולכי אליה תגידי שת לפני מבחן חשוב ושאת צריכה ללמוד בשקט או שאפילו את לא חייבת לתרץ פשוט לכי. אם בא לך כמובן לעשות סלטים, מכונות וכו' אז זכותך אבל אם לא בא לך יותר אז את לא חייבת. מניסיון.

mariana

New member
צודקת

תודה. אבל היא מסוגלת להגיד שאני יותר מדי תקועה בבית של אמא שלי וכפויה טובה, אולי זה מה שהיא תחשוב עליי. היה לי סיבותללכת לאמא שלי כי הייתי טוענת שאין לי מחשב בבית, בגלל זה בעלי קנה מחשב מעולה אז ככה שאין לי מה לעבוד עליה יותר

geni1

New member
למה כפויית טובה?

מרין , את לא יכולה לדעת מה היא חושבת עלייך! וזה גם לא צריך להיות לך אכפת כל כך! נכון,ההורים של בעלך נותנים לכם אפשרות לחסוך , אבל לא צריך לרקוד לפי החליל שלהם כל הזמן. תנסי להיות כמה שיותר אצל אמך , ואם חמותך תגיד משהו , תגידי לה שקשה לך ושאת מתגעגעת אליה! ובאפשרות הראשונה....תעברו דירה.

למה הכל תמיד נסוב סביב נקיונות?

אני באמת לא מבינה את זה.אצלי בבית היו מנקים פעם בשבוע שטיפה ואבק וככה זה גם עכשיו אצלי בבית.הוריי מעולם לא ציפו מבעלי וגם מגיסתי(שגרה תקופה מסויימת אצלנו) לעשות כלום. אם גיסתי או בעלי הרגישו חובה לעשות משהו זה היה כי זה היה הרגל לא כי הנחיתו עליהם פקודה. חבל שאנשים לא מבינים מה זה עושה למערכת היחסים בהווה שכמובן משפיעה גם על העתיד.

וכן את צודקת בקשר לפורום חתונות

נראה לי שזה שלב אוטומטי. מפורופ לפורום. נפגש בפורום הבא....

mariana

New member
כן אההה

זה מעצבן שאת באה עם עקרונות מסויימים לבית מסויים. אני רוצה לחזור הבית ולראות בית מסודר ולא לראות אותו הפוך, כשבגדים זרוקים על הריצפה או תחתונים בסלון או רצפה מלוכלכת שאי אפשר לדרוך עליה כי היא נדבקת. את מסכימה איתי? הם יכולים לחיות ככה אבל אני לא. אז אני מתחילה עם הנקיונות של כל זה ואז מצטערת שעשיתי כבר לפני שבועיים אני שמה פס ועולה לחדר שלי ששם זה כמו בית מרקחת. אבל עדיין זה מגעיל אותי איך שזה נראה שם למטה

למעלה