יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

שלום.. קוראים לי איב אני בת 16. מאז שהייתי ילדה קטנה היו לי מעין חזיונות זותומרת הייתי חולמת וכעבור כמה זמן החלום היה מתממש... למשל שהייתי בגן חלמתי על מלחמה ובאתי וסיפרתי לאמא והייתה מלחמת המפרץ. או שחלמתי על שתי בנות שנסעו באוטובוס והיה שיטפון, האוטובוס נפל לתהום והן נהרגו וכעבור יומיים הסיפור היה בחדשות על 2 בנות שנסעו להודו היה מונסון והאוטובוס נפל לתהום. היו לי עוד הרבה חלומות בסיגנון אבל השיא היה שלפני שנה וחצי חלמתי שאבי מת ובבוקר באתי וסיפרתי לו את החלום ולמחרת הוא נפטר... אני לא יודעת למה זה קורה לי ולקחו אותי לרבנים וכל השטויות האלו אבל זה ממשיך וחלמתי גם על מה שקרה עם האולם בירושלים.. אני לא יודעת מה לעשות עם זה ... זה הכי נורא בעולם וזה כאילו באשמתי שלא עשיתי עם החלום הזה משהו.. איך יכול להיות כזה דבר? מה לא בסדר איתי? אני לא יודעת אם צריך אבל... תאריך הלידה שלי זה28/1/85 6 ורבע בבוקר ברזיל.. איב

מסרים מהעתיד...

היי איב, ברוכה הבאה!!! הכל בסדר איתך. התופעה, של ראיית העתיד בחלומות, מוכרת. אני בעצמי חוויתי חלומות שניבאו את העתיד, במיוחד בתקופה בה הייתי בגילך...מעניין.....אולי בגיל הזה התדר שלנו, בתת מודע, מכוון טוב יותר לעתיד... בכל מקרה, את רואה את המקרים, ובדרך כלל קשה מאוד להסביר איפה הם קורים ומתי, כך שאי אפשר למנוע אותם. אני מאמין שהגורל כבר הכתיב את המאורעות שניתנים לשינויים קלים, קוסמטיים, אך בטח לא ניתן למנוע אותם. כך שאת לא צריכה להאשים את עצמך על כך שאת רואה את המאורעות מבלי למנוע אותם. יש הגורסים שאת כל העתיד ניתן למצוא מסתתר בין כתובי התנ``ך. ואכן מראים לנו הוכחות כאלה ואחרים, ובכל זאת, למרות כל הידע, לא ניתן למנוע את ההתרחשויות, אלא רק לזהות אותם לאחר מעשה... כנראה שיש כוחות הרבה יותר חזקים מאיתנו, אי שם, ומניעת המאורעות, הכואבים האלה, לא תלויה באנשים כמוך, הזוכים לראות את ההתרחשות בעתיד, אלא במעורבים במקרה. כל מיקרה מתקשר למשתתפיו בדרך גורלית כזו או אחרת, כך שכל מה שקורה לנו, בעצם, תלוי רק בנו, בבחירות שלנו...ובמזל שלנו. קיימת בך רגישות גבוהה, המאפשרת לך לקלוט מסרים מהעתיד. הרגישות הזו בטוח עוזרת לך בחיי היום יום, ומחדדת את האינטואיציה שלך. אם החלומות הנבואיים האלה מעיקים עלייך, אני בטוח שבשלב מסויים המסרים יתערפלו ויפסיקו להטריד את לילותייך. עוד יעזור לך לנסות ולהתרכז יותר בעצמך ובבעיותיך האישיות, ופחות בסובב אותך, כך המיקוד שלך, על כל יכולתיו, ירפה מהעולם מסביב ויתמקד בך. חלומות פז, רואה בכוכבים.

שלום ותודה!!

טוב אז דבר ראשון תודה רבה שענית לי... אני מאוד מקווה שהעיניין כבר יתערפל ויפסקו לי החלומות הללו... זה הכי מדכא ומבאס בעולם!! בכל מקרה אלפי תודות...! יום טוב איב

חלומית:)

New member
חלומות זה גם מסרים מהעבר

יש מצבים בהם בחלום נפגשות נשמות, והם נותנים אותות לכך שיש גלגול נשמות באופן כזה שאת תדעי מה עלה בגורלם של נשמות אלו , זה גם חלק מתיקון , וגלגול נשמות העניין של החלומות .

למעלה