יש פה כל מיני אנשים [חחחחחח מילה קצת מוזרה] שמכנים את גבסו כ"חתיך" "כוסון" "שאווה" "יפה" ידה ידה ידה בלה בלה בלה. אתם אוהבים אותו רק בגלל זה? בגלל זה הצבעתם לו בגמר? [אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאכן הצבעתם לו] כאילו..באמת...
יש בנות כאלה שבאמת רק בגלל שהוא "חתיך" "שווה" כוסון" ובלה בלה... הצביעו בשבילו...אלה הבנות הרדודות. אבל יש כאלה שבאמת חושבים שהוא שר מהמם (למרות שאני ממש לא מבינה למה)...... בכל מקרה
לשורה של "בוא לריו" שהוא אומר "בוא איתי לחוף ניצנים..." ברור שזה היה מתוכנן אבל היא לא מדברת על הזיוף הזה. פשוט בכל שיר יש לו כמה וכמה זיופים שלפחות לי (וכנראה גם לאורית) הם די צורמים, ובשיר "מכאן" זה ממש ממש בולט....תשמעי פעם. כולם שרים יפה בסבבה, פתאום שמגיעים לשורה שלו שומעים בעעעעעע..... אני מציעה שתשמעי את זה בלי לראות (בלי הקליפ או משהו) ואז יותר תשימי
אבל "פמלה" ו"יש לך אותי" שיא הריגשו, במיוחד אותי, מכל מיני סיבות. עזבי אתז ה שהוא נראה טוב, באמת עזבי. יש לו קול ענק, יש לו קול מיוחד שחודר לנשמה בשניה. וזוה "הגדולה" שלו.
לדעתי שי עשה את שלו בחצי גמר.. הוא נתן ביצוע מצויין ל"יש לך אותי".. ושם הוא היה צריך להשאר.. עם הרושם הזה.. הוא דיי הרס את הרושם הזה בגמר.. הגמר היה גדול עליו לדעתי.. ועוד בין שתי ענקיות כמו נינט (