יש לי שאלה

יש לי שאלה

דבר ראשון שלום לכולם אחרי מלא זמן שלא הייתי בפורטם והשאלה שלי היא: היום (יום ראשון של חול המועד סוכות) מתחילה העונה השניה של הסידרה המוכרת מלכולם מן הסתם "המורדים" השאלה היא מה דעתכם על הסידרה? האם הביקורת שאומרים עליה מוצדקת? והאם אתם רואים או ראיתם אותה?

אני לא ראיתי את זה בחיים

אבל לפי מה ששמעתי על זה זה לא מתאים לנוער (והאמת-גם לא הכי קשור לפורום)

tamarhp

New member
לא צריך לראות אותה

מספיק לראות את האלבום-מדבקות. יש כאלו שאומרים שהתוכנית בסה"כ מראה את המציאות, ובעיות בגיל ההתבגרות. המציאות? האם סמים, אלימות, אהבות ובגידות, זו המציאות *שלנו*, והמציאות שאנחנו רוצים ליצור? או המציאות שהבמאים יצרו בשביל שיהיה אקשן? בעיות בגיל ההתבגרות - האם זה באמת אותן בעיות? בנים-בנות, הורים... האם דרכי ההתמודדות שלהם זהות לשלנו? האם הנערים שם מתחנכים לכיבוד הורים, או להתמרדות? האם הם מתמודדים עם הבעיות שלהם ע"י אמונה, תפילה, התייעצות עם רב? אני לא רואה שום תועלת בתוכנית הזו, חוץ מדרך "מקורית" להעביר את הזמן.

shadow dancer

New member
ברוך השם לא יצא לי לראות!

בס"ד אבל מכל מה שרואים בעיתונים ובחיים בכלל..... הילדים לוקחים דוגמאות מהתכנית הזו בפרט(ומכל הטלוויזיה בכלל!) כמה סיפורים היו על ילדים שכתבו גרפיטי בשרותים עקב הסידרה??? כמה סיפורים היו על ילדים שהשחיתו רכוש של חבריהם בהשפעת התוכנית??? כמה סיפורים היו על ילדים שברחו או שסתם....במילה אחת "מרדו" בהשפעת התוכנית??? המוווווווון! יש פול מקרים כאלה!!! אני ברוך השם לא כל כך רואה טלוויזיה! אני ממש נגד הטלוויזיה! בכלל כל (או רוב) התוכניות שמשודרות בה וכל הפירסומות משדרות מסרים מאד מאד שליליים לחברה! אם זה סמים או מראות לא צנועים ומלא מלא דברים אחרים שפשוט מחדירים לילדים קטנים את המסרים השליליים הללו מאז היותם קטנים ומשחיתים אותם! (אבל הייתה פרסומת שכן אהבתי....חחחחחח. זו עם המשפחה שדיברה באנגלית ביטויים בעברית! זה היה קורע!!!
). וכמובן שאני מסכים גם עם מה שתמר כתבה!....

r3fl3ct10n

New member
קקי של שור..

כל הדברים שאמרת קרו גם לפני ואל תגיד לי שלא... תמיד אפשר להאשים את הסדרה בכל ההתנהגות של הילדים אבל רק שתדע יש סדרות שהיו לפני המורדים והם ה-ר-ב-ה יותר בעיתיות ולא עשו מהם כל כך טררם כשהם הגיעו לארץ

tamarhp

New member
כן ולא

ברור שלא רק הסדרה הזו "אשמה", אבל ההתלהבות שהיא יצרה - אצל החילוניים וגם בארצות אחרות שאין להם את הבעיות שלדתיים יש - וזה סחף גם את הדתיים. אני לא ראיתי גם את שאר הסדרות הבעייתיות, ובכלל - כמעט לא יוצא לי לראות טלוויזיה.

tiki tiki

New member
אני עם ליעד...

ואיזה זבל! הפסדתי את הפרק הראשון! רק בגלל שההורים שלי רצו לבוא לנווה צוף לחברים שלהם! ליעד - במקרה הקלטת? אם כן, אני מוכנה לשלם לך על הפרק הזה! אמרו שהוא פצצה! (אני לא בבית בגלל זה אני לא באיציק..האיציק טו גו עושה לי בעיות...)

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

הפסדת פרק ראשון???? אוי ואבוי! למה? היית בשחנ"ש עם מישהו?
ובקשר לתגובה למעלה - אם כולם פושעים, זה לא מצדיק את הפשע שלך. אם כל התוכניות גרועות - זה לא מצדיק את זה שאפשר לראות את התוכנית הזו.

tiki tiki

New member
מהההההההההה?!?!?!

היום התחילה העונה השניה!!!! מה זה היה בכלל פרק ראשון?!?! באמת, ליעד....אכזבת אותי! והאיציק טו גו הזה עושה לי עצבים חבל"ז...אינטרנט איטי,אין איציק,אין צ'אט...אני ימות לפני שאני יגיע הביתה!!!

נקודה למחשבה

אני לא אומרת שהסידרה נקיה לגמרי אבל אם תחשבו על זה הביקורת היא על 2 בעיות אילמות ויחסים בין בנים לבנות בקשר לאלימות יש מלא סרטים מצוירים שיש בהם אלימות ועל זה לא אומרים כלום ובקשר ליחסים בין הבנים לבנות יש עוד סדרות שיש בהם אותו דבר ועליהם בכלל לא פיתחו ביקורת

shadow dancer

New member
אם ככה......

בס"ד אז למה עושים טררם בגלל הסידרה הזו?(אגב....אתה משתכנז!) ולא קרו בצורה חריפה F"כ!!! וזה בדוק! אגב..... שכחתי לציין... כל הילדים שעשו את הדברים הנ"ל חתמו בד"כ עם הסמל של המורדים!

r3fl3ct10n

New member
האחרון שאמר לי את זה..

שוכב עכשיו בגבעת שאול מתחת 5 טון שיש ורואה את הפריחה מלמטה.. אז תיזהר

shadow dancer

New member
וואלה?? קווווול!

בס"ד יש לי חבר בגבעת שמואל!!! אז.....אם הנסיעה בחינם....סבבה! ו....באמת לא יצא לי אפעם לראות צמחייה מלמטה! זה נשמע פנאן... (גדיל קוץ רגל.....)

למעלה