יש לי שאלה:

tamarhp

New member
מיותר.

היה לנו דיון ל התוכנית הזו, ונראה לי שכולנו בהסכמה כללית שהתוכנית הזו לא ראויה לצפיה, הן מבחינה דתית והן מבחינה מוסרית בכלל.

למה?

מה רע בסרט זה לא כזה סוטה! אני אומר שנהיא תבחר בגדי הוא הכי מתאים לה! בטח כולם יחשבו שזה יואב אבל יש לי תחושה שזה גדי!

danielhope

New member
הרע בסדרה

הוא ההרס המתוקשר של מוסד החברות->(מוסד הנישואין) היא מציגה את היחס הזול שהאישה נותנת ל 15 גברים האלה.... ופעם אחד, פעם שני.... זה ממש לא נעים, זה זלזול בבני אדם, וגם בה - בשרון...

tiki tiki

New member
צודק...ובשביל הרקורד..

זאת התכנית היחידה מכל התכניות של "קחי אותי שרון" שאני רואה..סתם ראיתי כי כולם דיברו על זה ורציתי לדעת במי היא בחרה

tiki tiki

New member
נצל"ש...

די אני על הרצפה.. יש שיר אחד בטריוויה - שקוראים לו "הוי כלבלב בידי בם בם"... איזה קטעים אני מתפקעת על זה כבר חצי שעה...(אני צוחקת מדברים מטומטמים אבל זה כזה מצחייייק!)

../images/Emo41.gifמכאן נובע=>דיון חדש!!!

1. מה דעתכם? באמת צריך לדון אדם עפ"י היופי שלו? 2. אם תראו בנאדם מכוער מה תחשבו עליו? ואדם יפה? האם תשנו את הדעה כלפיו? 3. האם יהיה לכם חשוב שבן הזוג שלכם לעתיד יהיה יפה או מכוער? 4. אפילו במפגש פורום... ראיתם מישהו ושיניתם את דעתו עלוי בגלל שהוא יותר יפה או יותר מכוער ממה שציפיתם? תענו בכנות!

פשש, אחלה של נצל"ש

1. לא רק, אלא גם. כי ת'כלס יופי פנימי כן מקרין על החיצוניות וכו' וכו' וגם בנאדם מכוער בטירוף יכול להיראות חינני ונאה ביותר אם הנשמה שלו יפה ואם הוא מקרין טוב לב, שקט נפשי כזה ומחייך לרוב 2. הרי ידוע שעד כמה שאנחנו מנסים להיות יפי נפש, היופי החיצוני משפיע עלינו תודו בכך, הדרך לשיפור המגבלה הזאת היא להכיר בה ולזכור תמיד תמיד שבנאדם הוא לא כמו שהוא נראה 3. חשוב לי שהוא יהיה בנאדם. ולפעמים זה מכה בי-אני ילדה מוכה..- לפעמים עדיף שלא יהיה מלך היופי ואז אני אפחד תמיד שייקחו לי אותו.. 4. אהמ, אני לא ממש אובייקטיבית כי יצא לי לראות כמעט את כולם לפני אתמול באמצע העבודה דיברתי שם עם מישי גרושה פלוס ילדה וכו', בעלה לשעבר הוריד בגללה 15 ק"ג כי היא אמרה לו בצחוק שאחרי שהוא יוריד היא תשקול לצאת איתו. הוריד חזר אליה והכל היה סבבה. עד שהוא קלט שהוא באמת נראה טוב עכשיו, ושם זה התחיל להיגמר תסיקו לבד..

tamarhp

New member
אז ככה>>

1. ממש ממש ממש לא! (אחרת איך יאהבו אותי?
) 2. בד"כ זה לא ממש משנה לי את הגישה. טוב, לפחות ברוב הפעמים. 3. זה לא ממש חשוב. יש משפט שאומר - אף אחד לא מושלם עד שאתה מתאהב בו. כך שאם אני אוהב מישהו הכיעור שלו יהפוך בשבילי ליופי חלומי... 4. אם התאכזבתי ממישהו במפגש זה לא היה בגלל המראה. בהחלט לא. חוצמזה, ידעתי מראש איך נראים רוב האנשים, אז לא היה ממה להתאכזב.

למעלה