יש לי שאלה:

יאללה אני אענה...

אבל אני ממש בשלבי חירפון מתקדם אז אל תתייחסו לתשובות: 1. מה דעתכם? באמת צריך לדון אדם עפ"י היופי שלו? לא אבל זה מה שעושים... 2. אם תראו בנאדם מכוער מה תחשבו עליו? ואדם יפה? אמ...אם הוא מכוער לא נחשוב עליו...ואם הוא יפה-טוב נראה... האם תשנו את הדעה כלפיו? אנשים-זה תלוי כי מסתכלים על היופי (זה טבעי) ואז זה מתגלגל להסתכלות על היופי.... 3. האם יהיה לכם חשוב שבן הזוג שלכם לעתיד יהיה יפה או מכוער? אני לא ארצה שהוא יראה כמו הצרות שלי...אבל גם אם הוא לא יהיה מושלם (אבל שלא יהיה מכוער!) והוא יהיה נחמד-סבביש! (יאיר-איך אתה נראה?-סתם אני עם חברה ואני מתחרפנת) 4. אפילו במפגש פורום... ראיתם מישהו ושיניתם את דעתו עלוי בגלל שהוא יותר יפה או יותר מכוער ממה שציפיתם? למה נראה לך?! לא ציפיתי לחבר'ה יפים! סתם סתם-מתה עליכם!!! ואל תייחסו אלי...

בעיקרון אתם לא צריכים לדעת אתם כבר

יודעים מה אני חושב על יופי! (ומי שלא יודע אז ששששששששש) 1.כן 2.א.מכוער-חנון, ב.יפה- מתוקה וחמודה, ג.אני לא ישנה 3. בעיקרון כן! 4.כן! גילתי שהיא יותר יפה!

מוצארט

New member
ניכנס לעניינים...

1. ממש לא (ואני אומר את זה רק כי אני מכוער...
) 2. אין מה לחשוב, אף-אחד לא מושלם, ומה שקובע זה הפנימיות, ולא, אני לא אשנה דעה על בנאדם רק בגלל צורתו החיצונית. 3. הסימפטיות חשובה, וזהו. 4. האמת? ממש לא...

אנשים יואב זה ששרון בחרה בו

ב"ה אתם יודעים איפה הוא למד בתיכון ?......... כן כן כן כן כן כן כן הוא למד באמי"ת רחובות !!! נכון שהוא סיים לפני 9 שנים משהו כזה אבל הוא למד בתיכון שאני לומדת בו בקיצור היום כל מורה שלימדה אותנו שאלנו אותה אם היא במקרה לימדה אותו ... אחת לא ידע מורה אחרת וזאת המורה לתנ"ך כנראה הוא למד ממנה לצוטט פסוקים (סתאם מאיפה לי) היא לימדה אותו מגניב נכון ....

למעלה