יש לי שאלה

infatuation

New member
יש לי שאלה

בין בני זוג צריכה להיות משיכה מינית. כלומר, יכולים לחיות ביחד ולאהוב.. אבל שלא תהיה ביניהם משיכה? או נגיד.. תהיה משיכה אבל חד צדדית? מה אתם אומרים על דבר כזה?

qt1

New member
infatuation , לא הבנתי את השאלה

תוכלי לנסח אותה מחדש בבקשה? תודה נשמה
QT

infatuation

New member
אני אנסה..

אם יש זוג אנשים, שניהם מאוד אוהבים אחד את השנייה. אבל נגיד הבת לא נמשכת למראה של הבן.. זה קשר שיכול לעבוד? אם היא ממש לא אוהבת את איך שהוא נראה?

qt1

New member
אם הוא מגעיל אותה , דוחה כזה ../images/Emo31.gif

תראי! המראה של הבן זה לא הכל , יש לו ריח ויש לו חתך דיבור , יש לו חוכמת חיים או שלא...:) אם הבת לא נמשכת למראה של הבן זה קשר שיהיה לו קשה לעבוד אם היא לא רואה בו שום דבר ,אבל שום דבר שיפה בו חוץ מהפנימיות שבו. נניח כדי להקצין שמדובר בבן שיש לו שיניים שחורות , שערות שיוצאות מהאוזניים , מגעיל כזה עם ריח דוחה , אז לא הולך נכון? אבל אם הוא סתם לא יפה אבל נאה ויש לו נשמה של זהב , אז בטח שיכול לעבוד קשר כזה. מראה זה לא חשוב בקשר לדעתי . אבל בגיל שלך זה כן. לי מראה לא חשוב אלא הפנימיות של הבן , או הגבר... איך שאת רוצה לקרוא לו. למה את שואלת? לא משנה למה....... התשובה שלי עזרה לך בכלל? LOVE U החיים הם לא שחור ולבן...... תזכרי את זה. QT

infatuation

New member
האמת שלא הכי עזרה אבל תודה בכל

מקרה.. שאלתי כי אני פחות או יותר במצב כזה.. אני מאוד אוהבת אותו אבל ממש לא נמשכת אליו. ולי זה מפריע מאוד. וזה גם הופך להיות כואב.

מאי 39

New member
אוהבת אבל לא נמשכת ?

זהו קשר לדעתי שלא יכול להצליח זה קשר שיכול להיות נפלא כידידים אבל אי אפשר לקיים זוגויות שאין משיכה אם בהתחלה אין משיכה מה יהיה אחר כך זה מה שאת רוצה להיות עם בן זוג שכל פעם שהוא ירצה אותך תצטרכי למצא יותר ויותר תרוצים למה לא האם זה פייר כלפיו גם אם זה יהיה כואב זה עדיף כך שניכם תוכלו לחפש פרטנר יותר מתאים זה קשר שיגרום לשניכם להיות מתוסכלים בהצלחה

למעלה