יש לי שאלה..

Roobie

New member
יש לי שאלה..

מלפני שלושה ימים אני שגריר חופש (כמו רבים מפה, אני משער) חבר שלי מהכיתה סיפר שבת דודה שלו בתהליך חזרה בתשובה, אז נתתי לו את החוברת שאמורים לתת למי שעומד להיפגש עם מחזיר בתשובה. מה עוד כדאי לתת לו שישלח לה?

פִּירֶה

New member
רובי?... הרובי מגיתית?

בכל אופן, לדעתי אתה צריך להשיג את הטלפון של הבת-דודה איכשהו (אולי מזה שמהכיתה שלך), לקרוא טוב טוב את החוברת, לקבוע איתה מתישהו איפשהו, ולמלא את תפקידך כשגריר חופש בישראל, או כאזרח איכפתי במדינה שעדיין לא מדינת הלכה. אם אתה חושב שזה יהיה לך קשה אז אתה יכול לנסות בטלפון.... בהצלחה בכל אופן. מה עוד היה לי להגיד? אה.. תודה. זוכר שהבאת לי איזה שני סטיקרים ושמונה פליארים לפני איזה שבוע ומשהו?... אז עכשיו אני גם "שגרירת חופש", אז תודה. בהצלחה עם הבת דודה ההיא לירן

יש כמה ספרים שמאד כדאי לה לקרוא

היכנס למדור ספרים באתר ותמצא שם את הספר החשוב ביותר בתחום זה - "ציידי הנפשות", שמתאר בפרטי פרטים את השיטות לשטיפת מוח של אדם נורמלי, ואת דרכי הרמייה ללכוד נשמות נבוכות. ספר חשוב שני הוא "שדים מגיחים מאפלה", המביא 25 פרשות אמת של משפחות שנפגעו מתהליך ההתחרדות של אחד מבני המשפחה. שני הספרים קשים לקריאה בידי מי שנמצא כבר בתהליך, משום שהוא דוחה, תת הכרתית, כל טענה שמתנגדת לדרכו. תנסה. ובהצלחה!

למעלה