יש לי שאלה: יש בפורום אולי מישהו מאזור הדרום שאני אוכל לבוא איתו למפגש?????
צ צליל לופילטו New member 18/7/03 #1 יש לי שאלה: יש בפורום אולי מישהו מאזור הדרום שאני אוכל לבוא איתו למפגש?????
י יעל צל New member 18/7/03 #4 כן ראיתי אבל תני לי יותר פרטים במסר, איפה את גרה ובאיזה תחנה את עולה. ואם ההורים שלך דואגים אז תגידי להם שאני מכירה את הרכבת טוב ושאני בת 22 ואני אדאג לך
כן ראיתי אבל תני לי יותר פרטים במסר, איפה את גרה ובאיזה תחנה את עולה. ואם ההורים שלך דואגים אז תגידי להם שאני מכירה את הרכבת טוב ושאני בת 22 ואני אדאג לך
ג גל המשוּגעת New member 18/7/03 #5 צלילוש'... תקשיבי..אולי אני נשארת עד ה-25 בבארי ואני לא עוברת עם כל המשפחה שלי.. ואז נוכל ללכת ביחד למפגש..!!! יעל, אנחנו גרות בקיבוץ בארי!!!
צלילוש'... תקשיבי..אולי אני נשארת עד ה-25 בבארי ואני לא עוברת עם כל המשפחה שלי.. ואז נוכל ללכת ביחד למפגש..!!! יעל, אנחנו גרות בקיבוץ בארי!!!
י יעל צל New member 18/7/03 #6 ליד איזו עיר זאת גל תכתבי לי את השם האמיתי שלך במסר פרטי אם את מגיעה בטוח כדי שאני אביא לך גלויה של נירית
ליד איזו עיר זאת גל תכתבי לי את השם האמיתי שלך במסר פרטי אם את מגיעה בטוח כדי שאני אביא לך גלויה של נירית