יש לי שאלה.....

ashkeloni

New member
אההה....

לא משנה... ודרך אגב...אני היחיד ששמתי לב שהם החליפו את המדובב של ריצ'י???

hydro pump

New member
כנ"ל לגבי קאסידי

וזה רק אני או שהפרופסור הזה דומה באופן מפחיד לד"ר ווילי ממגהמן?

Warcraft3

New member
רגע...

איך זה שבתחילת הפרק כשמראים את שם הפרק היה את התג הקפוא ברשימת התגים של אש? הם מדלגים על פרקים או מה?

שמתי לב לזה

אבל אין להם אחידות בתחילת העונה היה גם את המתכת והוא פתאום נעלם. זה אמור להיות קשור אבל זה לא אחיד

Unlucky Boy

New member
מה? לאאאאא ../images/Emo7.gif

אהבתי את הקול המקורי של קאסידי ואוף אני לא יכול לראות הפרקים עם הדמויות האהובות עלי (האמת שלא ראיתי עוד שום פרק מתחילת העונה כי אין לי בכלל טלויזיה כרגע ואני כנראה גם לא אראה את רוב השאר
)

ספארקי וזיפו:) נותנים בראש:)

בקיצר ריצי היה אחלה עם הקול הקודם אי שם בליגה:\ ובוץ וקאסדי אף פעם לא חיבבתי אותם לדעתי גסי וגימס הם האיכותיים:)

Warcraft3

New member
Unlucky Boy

יש לך 2 אפשרויות... 1:לבקש מחבר שלך שיקליט לך.... 2:ללכת לראות אצלו בטלויזיה....

Unlucky Boy

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo3.gif

בגילי המתקדם (19) קצת פדיחות לבקש מחברים להקליט לי פוקימון שלא לדבר על ללכת לראות אצלהם XD

haunter

New member
יש אולי

פרקים להורדה איפשהו? (או לפחות הפרק של היום)?

haunter

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מישהו?

Houndour

New member
אור באמת חבל

אני בטוח שהיית מת על הפרק הזה! בוטץ' וקאסידי נתנו הופעה טובה! היה פרק מצויין! הואונדור גבר!! לא היה לקאסידי ולבוטץ' איזה רטיקייט או משו? הפיופיטר של ריצ'י מגניב! פתאום איי
הפכו לאיי אורנג'? נו שיהיה... בקשר לדיבוב, הם באמת לא מסוגלים להביא את אותו מדובב לאותה דמות שהייתה פעם? ולמה האוליבר הזה נשמע כמו מאה דמויות אורח שהיו לפניו??

Warcraft3

New member
ה.א.

הקול של פיופיטר נישמע כמו של איזה איש מבוגר כזה. איש עסקים או משהו איזה מצחיק זה.... ואש העלוב בטח התבייש בייליף שלו ליד הפיופיטר המגניב של ריצ'י..... בקיצור הפרקים נעשים טובים יותר מיום ליום...

סילבר2

New member
../images/Emo6.gifלא גם אני...

שינו לו ועוד איך את הקול ובגדול והיי אני חדש פה שמי סילבר 2

haunter

New member
../images/Emo7.gif

לא יהיה שידור חוזר של הפרק שעכשיו, נכון?

פרק שווה!../images/Emo23.gif../images/Emo66.gif../images/Emo176.gif

אני שונאת את קאסידי ובוץ! הם כאלה סתומים. אף פעם לא ידעתי שאני כל כך אוהבת את גסי וגימס אבל הם ממש חמודים! לאן נעלם הסידוקוויל של אש?

NiKi†a

New member
באמת היה פרק טובבבב../images/Emo8.gif

מממ....לוגיה פוקימון מדהההההיםםםםםםםם
וווו....ואוף היה קטע שאהבתי רק שכחתי אותו... אני שונאת את קאסידי ובוץ', עלק בזזזזזזזז, חחחחחח....הרג אותי. פרק חמוד לאללה

למעלה