יש לי שאלה

יש לי שאלה

אוקי אז ככה נתחיל מהתחלה היה לי כלוב קטן עם 3 תוכונים אוסטרלים קנינו כלוב גדול מאוד שמנו אותם שם עם עוד 2 תוכונים אוסטרלים עשינו להם סביבה מזה יפה עם עלים ועצים קטנים ומשחקים טוב בקיצר היה תוכי אחד נכה מאז שהוא נולד אז הוא מת אחרי שהאמא שלו מתה. אז הבאנו עוד 2 ושמנו אותם בשבוע בתוך הכלוב הגדול הכלוב קטן. התסדרו ועשו 3 ביצים כולם בקעו 1 מת אחרי יום שהוא נולד ועוד אחד מצאתי אתו מעוך..בתא הטלה 1 נשאר גדל יפה והכול ואז יום אחד פתחתי את הכלוב והאמא יצאה. וברחה ומאז לא ראיתי אותה התוכי אבא האכיל את הגוזל עד שהוא נהיה בוגר. עכשיו השאלה שלי היא אם להביא עוד תוכים כי אני רוצה שיהיו הרבה.. יש לי כרגע 3 זכרים ו2 נקבות והם לא מתנשקים לא כלום..ממש רעים אחד לשני כל אחד בפינה אחרת של הכלוב חוץ מהתוכי אבא והבן שלו שכל הזמן מתנשקים.. הנה תמונה של התוכי אבא ואחת הנקבות

hoolon

New member
זאת החלטה שלך אם להביא עוד

מעניין למה הם עדיין רעים אחד לשני, אם תוסיפי 2 תוכונים אולי תראי איזה חיבור חדש

bigjack

New member
עדיף שיהיו לך.....

יותר נקבות מאשר זכרים. ותדאגי גם לתאי הטלה, עדיף תמיד אחד יותר מאשר מספר הזוגות. ולוקח לפעמים מספר חודשים עד שהתוכים מתחילים להטיל ביחוד אם הם צעירים או אחרי מעבר. לצערי לפעמים גם ממספר זוגות לא יוצא כלום. חשוב לתת רמת מזון טובה שלא מבוססת רק על הדוחן אלא עם תוספת ירקות פירות ביצה קשה וכו' בהצלחה

למעלה