יש לי שאלה... האם בתמונה ל הדם שצירפתי יש נגיף של איידס?
X xyxyxy New member 29/6/03 #2 תראה... יש סיכוי כמו שאמרת לי בדיבורים קודמים קיימת יחסי מין לא מוגנים עם מספר יחסית רב של גברים אז אני מציע לך ללכת לבדיקה
תראה... יש סיכוי כמו שאמרת לי בדיבורים קודמים קיימת יחסי מין לא מוגנים עם מספר יחסית רב של גברים אז אני מציע לך ללכת לבדיקה
J Jony Jerusalem New member 29/6/03 #3 אני מפעיל את קרני הבדיקה האם אתה חושב שאפשר כך לדעת ? קצת הגיון מזה אי אפשר לדעת כלום חוץ מתמונה מעניינת שאלה לא לעניין בכלל ג'וני
אני מפעיל את קרני הבדיקה האם אתה חושב שאפשר כך לדעת ? קצת הגיון מזה אי אפשר לדעת כלום חוץ מתמונה מעניינת שאלה לא לעניין בכלל ג'וני
B bonn New member 29/6/03 #4 אבל אמרו לי שיש סימנים לזה...ו.. שמעתי שאולי אני צריך לעשות בדיקת דם אבל אני פוחד. כי לא תמיד מוצאים לי את הווריד...אני פוחד מזה עוד מילדות... ישנה דרך אחרת לבדוק
אבל אמרו לי שיש סימנים לזה...ו.. שמעתי שאולי אני צריך לעשות בדיקת דם אבל אני פוחד. כי לא תמיד מוצאים לי את הווריד...אני פוחד מזה עוד מילדות... ישנה דרך אחרת לבדוק
S SpecialNight New member 30/6/03 #6 שאלה בנושא שהדיינתם עליו... דר שמואל רשפון ציין שבארץ ניתן רק באמצעות בדיקת דם. אבל במקום אחר יש דרכים אחרות? איזה דרכים?
שאלה בנושא שהדיינתם עליו... דר שמואל רשפון ציין שבארץ ניתן רק באמצעות בדיקת דם. אבל במקום אחר יש דרכים אחרות? איזה דרכים?