יש לי שאלה!

danazi

New member
יש לי שאלה!

השנים של בני אדם עד איזה גיל כלב יכול להחזיק מעמד?

meytar

New member
זה תלוי בסוג של הכלב..

לפי מה שאני יודעת, כלבים קטנים חיים יותר זמן מכלבים גדולים כמו זאבים וכולי.. נראה לי שכלב גדול ממוצע חיי עד גיל 14-13 ככה..כמובן שיש גם יותר זקנים.

be_roo

New member
לצערי תחולת החיים של בוקסרים

יחסית קצרה לכלבים אחרים. הממוצע עומד על כ-9 שנים. לי אישית היתה אחת שחייה חיים בריאים עד גיל 10 ונפטרה בפתאומיות, ואחת שהגיעה לגיל המדהים מבחינתה של 13 שנים ולמרות הסרטן שתקף אותה בחודשיה האחרונים המשיכה להתנהג כגורה לכל דבר.

lilithmm

New member
מה זה בפתאומיות?

מצאת אותה מתה? אני מאוד מפחדת שיקרה לי דבר כזה :(

be_roo

New member
בפתאומיות הכוונה לא ממחלה ממושכת

או כתוצאה מזיקנה. זה התחיל שבועיים קודם. מצאנו בבוקר ללא יכולת לקום וללכת. סחבתי אותה לוטרינר (לא קל 30 ק"ג) והוא אבחן אנמיה חמורה כנראה כתוצאה של דלקת בכבד. היא קיבלה טיפול אנטיביוטי שעזר מיידית. סיימנו את כל הכדורים אחרי 10 ימים, ואז שוב הדרדר המצב. זה היה יום שישי בצהריים, הוטרינר הורה לנו להחזיר אותה לאנטיביוטיקה. בשבת בערב המצב הדרדר וקבענו אם הוטרינר שנפגש במרפאה, אבל לא הספקנו להגיע. בניתוח שלאחר המוות התברר שהיה דימום פנימי מסיבי, שנבע או מרקמה דלקתית שהתפוצצה או שמדובר היה בגידול בכבד שהתפוצץ. זה היה פתאומי כי לרגע לא חשבתי שאני עומדת לאבד אותה, זה היה נראה כמו מחלה חמורה אבל שמגיבה לטיפול יפה. עד אז היא היתה כלבה בריאה לחלוטין, שום בעיות כרוניות או פגיעות קריטיות.

lilithmm

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif כ"כ צר לי לשמוע ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

למעלה