יש לי שאלה..

תחיה

New member
יש לי שאלה..

בעזר"ה בטח חלקכם כאן כבר היו בחתונות. אז ככה: מה יותר עדיף להביא צ'ק או מתנה? מה דעתכם על חתונות שיש בהם ישיבה נפרדת? יאללה קדימה להתחיל לענות...

lali37

New member
לדעתי

מתנה אבל אם אין לך קשר טוב אם הבןאדם אז את לא צריכה להשקיע בלחפש מתנה -צ'ק... אבל המשפחה שלי צוחקת עלי שאני ילדה קטנה ותמימה ושצריך להביא צ'ק כדי לכסות את המנה- שזה מה שהמזמינים מצפים...

מה הכוונה ישיבה נפרדת???

ריקודים??? או כל השולחן??? אם זה כל השולחן אז אני מתנגד! ובעיני צ'ק!!! מזכיר לי את השיר מהתוכנית:מזל טוב! צ'ק צ'ק או צ'ק או מתנה

פרארי.. ישיבה נפרדת

זה שיש צד לבנות, וצד לבנים (בשולחנות) ( אצל בת דודה שלי הייתה גם מחיצה- אם כבר הפרדה אז גם מחיצה, לא?!)

איזה דפוק זה!!!

מה לא ירשו לי לשבת אם אחותי!! איזה דפוק מה בת דודה שלך חרדית עד כדי כך?

חחחח, בגלל שהיא חרדית הייתה

הפרדה,
מה לעשות יש כאלה שעושים הפרדה כי הם רואים שזה מה שנכון לעשות, כל אחד וההשקפות שלו.

ישיבה נפרדת???

הייתי בחתונה כזו דיי מזמן, חתונה של בת דודה שלי, לא הבנתי למה להפריד את הישיבה? מה הבעיה שאני אשב עם הדודים והבני דודים שלי? הרקדה ותפילה- אני מבינה- כי זה מה שצריך לעשות. אבל ישיבה? אין לי כל התנגדות לכך שהישיבה תהיה מעורבת, אני לא חושבת שיוצא מזה איזה משהו רע. סה"כ ישיבה. אז זה לא שאני נגד ישיבה בנים, בנות, אבל אם נגיד ההחלטה הייתה בידי, אני חושבת שלא הייתי מפרידה. ( כך אני חושבת עכשיו, לפחות). ואני חושבת שעדיף צ'ק על פני מתנה.

טוב אז לפי דעתי...

בס"ד לפי דעתי צ'ק בחתונות עדיף בגלל שצריך לעזור לבעלי השמחה לממן את האולם ואת הארוחות. סה"כ חתונה באולם זה עסק דיי יקר! ישיבה נפרדת... אני בעד ישיבה מעורבת וריקודים נפרדים.

שרוך

New member
תלוי ככה

בס"ד הי תחיה כל ששון וכל שמח כל חתן וכל כלה !! ככה תלוי אם הצק יכסה את העולם אני אישית הייתי מביא מתנה !! אם הצק הוללך לבני הזוג אז צק ישיבה מעורבת !!! אבל הייתי בחתונה שעוש 3 אגפים המשפחות באמצע !! (המעורב) ואז מכל צד בנים ובנות !! אבל בלי שום מחיצות!!! מזל טוב שרוכי

../images/Emo20.gifלדעתי...

כדאי להביא מתנה (שימושית) שלא ייצטרכו לבזבז עליה את הכסף מהחתונה מיד, אך שלא תהיה יותר מדי נדושה, ובקשר לישיבה-מעורבת זה טוב (לא בגלל שאני רוצה צומי מבנים!), כי ניקח לדוגמא זוג שבא לחתונה, והוא לא מכיר אף אחד חוץ מהכלה, אז יושיבו אותו בנפרד, שיהיה להם יותר קשה? וחוץ מזה, יש משפחות שיוצא להן להיפגש פעם ב... (כמו המשפחה שלי), וכשרוצים להיפגש סוף סוף מפרידים ביניהם, וזה לא פייר!!!

מ י ש י

New member
../images/Emo13.gif אז ככה...

בס"ד בקשר לצ'ק או מתנה, לדעתי....-אין לי מושג.... כל אחד יעשה כטוב בעיניו, גם זה טוב, וגם זה טוב. בקשר לנפרד או מעורב.... -אין לי מושג... עדיין לא סגורה על זה...
וזהו, תודו שעזרתי...

eviv

New member
מקובל, לגיטימי אבל מעצבן

אני זוכר שהייתי קטן הלכתי עם ההורים שלי לחבר שלהם דתי שהתחתן וזו היתה חתונה שהפרידו בין נשים וגברים. אני עצמי בתור ילד קטן אז אני זוכר את זה בתור דבר דיי טראומתי ביליתי את רוב זמני במעבר משני צידי המתרס וזה כנראה ביאס אותי...

reutרעות

New member
אתה לא דתי?

בחתונות הדתיות זה מעורב ברוב המקרים (לא?) אבל בחתונות חרדיות זה נפרד! ההורים שלי הלכו פעם לחתונה חרדית (של איזה בן של בת דודה של אמא שלי שהתחרד) והם לא יכלו לשבת ביחד, זה ממש מצחיק! הם דיברו בפל' כדי לתאם מתי הם הולכים הביתה...חחח

eviv

New member
אני... אני... אני...

אני לא מגדיר עצמי בשום דרך אבל מגדירים אותי כחילוני... זה בטח עניין של פסיקה אז חלק הולכים אחרי הרב שאמר את זה ואחרים על הרב שאמר אחרת...

reutרעות

New member
אז, אתה הולך לבני עקיבא???

ו...נ.ב אביב באנגלית כותבים עם a לא???

למעלה