יש לי שאלה:

יש לי שאלה:

אני ראיתי בכל מיני מקומות במשחק מן מפלי בוץ כאלה שיורדים מהרים, ועל ההרים יש דברים, משמ ניתן להגיע אליהם. האם אפשר לעלות דרך מפל הבוץ או בדרך אחרת? נ.ב אין דרך עקיפה להרים.

ועוד שאלה:

בעיר לילכוב, כשאתה הולך מימין לזוג הזקנים אתה מוצא מן עמוד כזה עם עיגול צהוב למעלה. מה הוא עושה? איך?

נראה לי שזה

סתם מגדלור תקוע שם גם אני שאלתי את השאלה הזאת. במפלי בוץ צריך מאצ' בייק ולנסוע במהירות מקסימלית לכיוון המפל.

digiash

New member
זה אפשרי...

צריכים אופניים (MECH לא ACRO) ופשוט נוסעים על זה.. P: (בעזרת אופניי הACRO אפשר לחצות את הגשרים ה"שבורים)

עוד אחת אחרונה:

מה המקום הכי טוב להקמת בסיס סודי? תפרטו גם למה ואיפה זה בבקשה.

digiash

New member
בתוך עץ קצת אחריי העיר בעצים..

נראה לי \: זה היה מזמן... למה כדיי כי א' זה עץ כך שזה הרבה יותר יפה ממערה וב' יש לו את השטח הפנימי הכי גדול ויפה

אני לא מתכוון

רק מבחינות כאלו, אני גם מתכוון איזורית, חיצונית: איזה פוקימונים מיוחדים או אפילו יחודיים רק לאותו מקום אפשר לתפוס, אם יש שם סוג או שניים של Berry, אם המקום יפה וכו'...

digiash

New member
מה הדברים האלה קשורים לבסיס? OO

הבסיס זה סתם חדר יפה שאפשר לעצב..

orioriori

New member
נו אתה יודע,

הבסיס לא תמיד במקום נגלה לעין ולעיתים קשה להגיע אליו. ישנם איזורים שלמים הנחבאים מהעין עם כל מיני סוגי Berry נדירים, פוקימונים ייחודיים למקום בעשב, והעיקר מקום גדול וטוב לבסיס סודי. אני ראיתי פה כל מיני דברים על סוגי Berry שגדלים רק במקום מיוחד, שהוא לדוגמא המקום היחידי שאפשר לתפוס בו במשחק ג'יגליפאף. הדברים האלו כן חשובים לי!

digiash

New member
אני עדיין לא מבין מה הקשר ביניהם

לבסיס.... אתה יכול להגיע למקומות האלה גם בלי בסיס......

למעלה