יש לי שאלה ....

יש לי שאלה ....

שאלתי את השאלה הזאת יותר נכון את 2 השאלות האלה בעוד חדרים ואני מקווה לקבל תשובה... אפשר לדעתכם להיתאהב במישהו דרך הטלפון בלי לראות אותו? ואם כן ,אז זה אהבה אמיתית או סתם הידלקות שעוברת?... תודה...ניצן :)

ema

New member
התאהבות דרך טלפון

לניצן ניתן להתאהב דרך טלפון , קולו ודבריו של מי שנמצע בצד השני הם מאד משפיעים על מה שקורה לנו. וזה לא עובר כל כך מהר

אהובה.א

New member
היי ניצן

לידיעתך... אפשר בהחלט להתאהב דרך הטלפון. האהבה דרך הטלפון , לעיתים, גדולה הרבה יותר, מכיוון שבעצם אתה רואה את הלב והנשמה דרך הטלפון, ובעצם בה אתה מתאהב. כאשר נפגשים פנים אל פנים, לעיתים האכזבה כל כך גדולה, מכיוון שהציפיות שלך או של האחר היו גבוהות מידי. בשיחות נפש אתה מגלה את העומק של האהבה. אתה מגלה את הנשמה של האדם שבה אתה מתאהב. קרה לי מקרה אישי בצבא. שירתתי בסיני, הכרתי בחור דרך הטלפון, ובמשך 3 חודשים שוחחנו מבלי להתראות. האהבה הייתה גדולה מאוד. ולאחר שראינו אחד את השני, האהבה רק התעצמה. אולם באותה מידה שמגלים את הכיף בלהיפגש , ניתן גם להתאכזב בנקל. תלוי מה כל אחד מכם מבקש. אני מכירה הרבה זוגות שהכירו דרך הצ`אט, שבו זה הרבה יותר עמום בגלל חוסר הידיעה שבקול, התאהבו , דיברו אחד עם השני בטלפון, ראו אחד את השני ונישאו. לעומת זאת אני מכירה גם את ההיפך מכך. מקווה שתצליחו בהגשמת חלומכם ללא אכזבה ושהאהבה תשרור ביניכם מעבר לטלפון אהובה

זה מורכב מאוד

אפשר ואפשר,אבל זה תלוי בהרבה דברים,וזה תלוי בשני הצדדים אני חושבת שאפשר להתאהב בנפש של האדם,אבל זאת רק חצי אהבה כי חשוב גם שתיהיי משיכה פיזית,חוץ מזה יש דברים שאי אפשר לראותם בעיני רוחנו,וחשוב מאוד להסתכל אחד על השניה בעיינים ...כי רק אז תדעי באמת... בהצלחה שועלית...שעברה את זה פעם

*LIHI 007

New member
האהבה ונספחיה - לאבודה

אהלן אבודה; ~~~~~~~~~~~~~~~ דבר ראשון וחשוב: לעולם אל תאמצי את ה-: ``אבודה בלעדיך`` אין דבר כזה בנפש בריאה, בגוף בריא ואסור שיהיה. לשאלתך הנה קצת פילוסופיה נדושה על המילה ``אהבה`` אם את חשה את אשר אני כותבת לך כאן זו ``אהבה`` ואם לא - סביר להניח שזהו רגש חזק מהול בהתלהבות ופנטזיה ותו לא. האהבה הינה בראש ובראשונה היכרות מעמיקה; היכרות מעמיקה של הנפש את הגוף, את המוח. האהבה הינה כאב חד בצד שמאל של החזה; בכל פעם שהוא רק מסתכל עליך, מפנה את מבטו בכל פעם שיש לך התכווצויות מעצם המחשבה עליו; בכל פעם שאת קרובה אליו מרחק 2 ס``מ מגופו ומרגישה; זרם של 5,000 VOLT שמשתק לך את כל המערכות התקינות בגוף האהבה הינה שילוב של ``חייה ותן לחיות`` האהבה היא דרך דו סיטרית בה מתמזגים להם ביחד; כבוד הדדי, ייצר הנתינה, מיניות חזקה, ריגוש עד דמעות משיר, פרח, יין ומוזיקה רכה וחדר מיטות השווה בקסמו לגן עדן. אהבה אמיתית הינה אהבה שאינה תלויה בדבר ולכן במקום בו אוהבים - לא שואלים במקום בו אוהבים - פשוט מרגישים. בהצלחה במשימה לכבוש את האהבה, 007 - ליהי

לניצן

כן ניצן אפשר להתאהב דרך הטלפון אפשר להתאהב בצ`ט המבחן האמיתי הוא הפגישה האמיתית המבט של עין בעין הקליק שנוצר או לא נוצר כגודל הציפיות גודל האכזבות לכי לפגישות ונסי להנות מהן מתוך אלפי אנשים שמצ`וטטים אני מאמינה שתמצאי את הנכון לך הצ`ט הוא דרך נוספת נעימה לדעתי להכיר אנשים/בני זוג מדברת מתוך נסיון אישי יהודית

neomi

New member
תשובות

אפשר להתאהב במישהו דרך טלפון, ועוד איך אפשר, הבעיה מתחילה בדרך כלל כאשר רואים אותו ואז הכל מתנפץ בקול נפץ אדיר. אז רצוי להיזהר ולא לאבד פרוצורציות נעמי

נטע בת 20

New member
אהבה בלחיצת כפתור... הייתכן ?

ניצן ``אבודה`` יקרה: שאלי את עצמך אם אהבה אמיתית יכולה להתרחש מאחורי השפופ? הדברים היחידים בהם התאהבת זה קולו ודעותיו. ``שני צדדים למטבע`` צד אחד- אופי והצד השני- יופי ומה לעשות האחד לא הולך בלי השני לא בכביש ואפילו לא על המדרכה... לכן, חשוב שתפגשו ובכלל ``קליק או הדלקות`` יכולים להתרחש רק כשההורמונים מאיימים להתפרץ מגופף למראהו לכן אל תתלי תקוות רבות ואל תתלבטי פשוט קיבעי פגישה מחוץ לשטח הכיסא והטל` ואז.... נדבר. בהצלחה , נטע

למעלה