יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

אני יודעת שפה זה פורום הכירויות ולא מקום לאלות אבל אני פשוט חייבת תשובה שאלתי את זה גם פורומים האחרים... לפי דעתכם אפשר להיתאהב במישהו דרך הטלפון?(בלי לראות אותו) ואם כן,אז זה אהבה או סתם הידלקות שעוברת?... תודה ואני מאוד מקווה שתענו לי ניצן :)

BOBO

New member
מי יודע?!

אני אומר לך את האמת לי זה קורה הרבה אבל צריך להיות ערניים כלפי עצמך שזה אומר לא לקחת יותר מידי ברצינות וזה תלוי כמה שיחות קיימת עם אותו בחור זה יכול להיות מאוד כיף להיתאהב ועצה קלה אם את רוצה להיפגש עם אותו בחור לכי עם חברה למפגש או עם חבר טוב את יודעת היום מה קורה בעולמינו בכל אופן אהבה מוצלחת והעיקר לחשוב לפחות פעמיים לפני שעושים צעד נועז !!! שלך בועז !

micvan

New member
יש לי שאלה

בעיקרון אפשר להתאהב במישהוא דרך הטלפון רק למשמע קולו, ישנם אנשים שמושפעים מקולות,מחד גיסא לך אישית אמור להיות חוש שמיעה די מפותח על מנת לקלוט את העוצמות בקולו, שגרמו לך להתאהב בו, מאידך את צריכה עדיין להיות עם רגלים על הקרקע, וזאת על מנת לא לגרום לעצמך צער, שהרי במקרים מעין אלו את מגביה ציפיות, מתארת לך את האדם האחר עם תכונות ומהווים שאת רוצה בהם בכל מאודך, ברוב המיקרים יוצאים נכזבים מכך. תבדקי את הצד השני לפני שאת עושה צעד פזיז ונמהר. קחי זאת לתשומת ליבך.

clash

New member
אהבה טלפונית

שלום ניצן, אכן כן!!! ניתן ויותר מאפשר להתאהב בטלפון. נסיון אישי, זה קרה לי ולזאת ששוחחתי אתה. לא החלפנו תמונות, לא ראינו אחד את השניה ואולי גם לא נראה, אבל האהבה הייתה ועדין ישנה בתוך הלב, אהבה טהורה. צר לי שאיני מרבה בפרטים מסיבות אישיות.. אוכל לפרט יותר במייל אם תרצי. אור וטוב והרבה אושר והצלחה

MOR28

New member
אהבה טלפונית- זהירות!!!

כן לדעתי אפשר ועוד איך וזה מנסיון!!!! בכל זאת לא ממליצה במיוחד להיכנס לקשר מסוג זה, מרוב שניקשרים קשה מאוד להתנתק. אין כלל מה להשוות בין קשר גופני לבין קשר נפשי מקשר גופני - קל מאוד להתנתק מקשר נפשי - קשה מאוד (וקשר טלפוני הוא בדרך כלל קשר נפשי עמוק) אם מטרת הקשר היא רצינית מלחתחילה אז כדאי מאוד להשקיע - זה בסיס טוב למערכת יחסים ולזוגיות בריאה בעתיד.

shovav

New member
אהבה וירטואלית

לדעתי כן. תלוי בבשלות וצריך גם לשאול את השאלות הנכונות. מה דעתך?.

למעלה