יש לי שאלה למי שניגש כבר לטסט אפילו אם נכשל או עבר באיזה שיעור ניגשתם לטסט ה1?
• •Dark Angel• New member 6/6/03 #1 יש לי שאלה למי שניגש כבר לטסט אפילו אם נכשל או עבר באיזה שיעור ניגשתם לטסט ה1?
S shuson New member 6/6/03 #2 לא היה לי טסט אבל.. בעיקרון מינימום השיעורים הוא 28.. יכוליות שתגשי לטסט אחרי 28 שיעורים ויכוליות גם אחרי 50.... זה הכל תלוי איך את נוהגת...אם את מוכנה....
לא היה לי טסט אבל.. בעיקרון מינימום השיעורים הוא 28.. יכוליות שתגשי לטסט אחרי 28 שיעורים ויכוליות גם אחרי 50.... זה הכל תלוי איך את נוהגת...אם את מוכנה....
E eliran88 New member 6/6/03 #3 הייתי מוכן אחרי 28 אבל המורה שלי פשוט אמר לי מהתחלה שאצלו עושים מינימום 30 ואני חושב שהוא צודק, בסוף הוא הגיש אותי ב31 וטוב שלא ב 28.
הייתי מוכן אחרי 28 אבל המורה שלי פשוט אמר לי מהתחלה שאצלו עושים מינימום 30 ואני חושב שהוא צודק, בסוף הוא הגיש אותי ב31 וטוב שלא ב 28.
Q Queen From Mars New member 6/6/03 #4 אני ניגשתי לטסט ראשון בערך אחרי שיעור 40-42 כמעט ולא שמעתי על אנשים שניגשו מיד לאחר 28 השיעורים שהם עשו...בד"כ לוקח יותר זמן
אני ניגשתי לטסט ראשון בערך אחרי שיעור 40-42 כמעט ולא שמעתי על אנשים שניגשו מיד לאחר 28 השיעורים שהם עשו...בד"כ לוקח יותר זמן