יש לי שאלה....

American Girl

New member
יש לי שאלה....

מישהי ממכם (חוץ מראיסה) שמעה או ראה על זה שהילרי דאף חברה של ארון? כי אני חיפשתי ובשום מקום לא כתוב כלום עליהם.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifכן אני

הייתה תוכנית לפני שנה או שנתיים, על אחים של מפורסמים, וניק הנחה אותה. אז כשסיפרו על ארון, סיפרו שהילארי הייתה חברה שלו ועכשיו הוא רווק חחח אני חושבת שזה היה בתוכנית הזאת...לא זוכרת...

American Girl

New member
כן יש לי...

את זה מוקלט הוא והילרי היו חברים אבל ראיסה אומרת שהם חזרו! ואני חיפשתי באינטרנט ולא ראיתי שכתוב משהו על זה ככה שאני שואלת אותכן. אולי מישהי קראה משהו או שמעה משהו?

bsbgirl

New member
בוף!

ראיסה הזאת, אחרי זה היא יורדת על הפורום שלנו העיקר היא קראה את זה בפורום של אהרון היא והוא היו מחובקים יחד בפריימריה של הסרט שלה בטח בשביל קידום הסרט הם סיפרו שהם חברים רוב הסיכויים שזה סתם

help me Nick

New member
לא סתומה!

זה לא משם... דבר ראשון לפני חודש בערך שאלו את ארון אם יש לו חברה והוא התחמק מהשאלה! דבר ששנה ששאלו את הילרי את השאלה היא גם היתחמקה! דבר שלישי שאלו פעם אחרת את אותה שאלה את ארון והוא ענה שכבר שבוע הו ארודף אחריה והיא לא מוכנה להיות חברה שלו! ואז יש איזשהי כתבה אין לי כוח להתחיל לחפש שהילרי אומרת שהם חברים וגם ארון...

American Girl

New member
האמת....

גם לי לא נראה שהם חזרו בגלל שלא מזמן ראיתי את הילרי בתוכנית של ג'יי לנו ושאלו אותה על הבנים באיטליה ואם הם יותר חמודים מארון אז היא התחילה לצחוק אבל היא אמרה שהם מאוד חמודים... וחוץ מה אם הם באמת חברים אז למה הם נפרדו קודם האמת גם לי זה נראה כמו סתם שמועה בגלל שהם התחבקו בפרימיירה לסרט שלה

bsbgirl

New member
בדיוק...

תסבירו לראיסה שלא תתפוס תחת...כי זה מתחיל להמאס... הם לא חברים, ובטח שהוא לא רודף אחריה כי הוא אוהב את מרי קייט ואת זה כולם יודעים... אם כבר הם "יחד" זה כי החברת תקליטים שלו וההנהלה שלה אמרו להם להראות יחד כי זה יביא לסרט יותר צופים שהם מעריצים את אהרון כי בואו נודה בזה הוא מפורסם פי 10 לפחות יותר מהילארי והיא צריכה את הפרסום שלו...וזה עובד בכל האתרים של אהרון, ובפורומים, וביאהו!גרופס שלו כתבו על זה ופירסמו את התמונות שלהם מחובקים, חלק מזה אומר גם לדבר על הסרט שלה קצת לא? זה פירסום קל ובחינם... וזה מאוד ברור לא נראה לי שאחרי שהיא אמרה שהיא לא תצא בחיים עם בנים כמו אהרון ושהוא מתפרסם על הגב של ניק, הוא באמת יחזור אלייה... אל תאמינו לכל דבר שאתם רואים...

Miss Kitty

New member
אוי גליה, הרסת אותי! ../images/Emo6.gif

"כי הוא אוהב את מרי קייט"
חחחחחחח!! זה נשמע כמו איזה סידרה של ערוץ הילדים!!

bsbgirl

New member
חחחח סורי

הוא אמר את זה לא אני! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אישית חושבת שהוא צריך למצוא לו מישי חדשה יאללה 3 פוסטמות בלונדיניות...עבר!

bsbgirl

New member
יופי...

תאמיני לכל דבר שאת רואה, את לא שמה לב שזה מתוכנן? בוףף! למה נראה לך הם "מתחמקים"? אם הם באמת היו חברים שניהם היו אומרים את זה בדיוק כמו כשהם היו חברים!

American Girl

New member
מההההההה!!!!!!!!

הוא אוהב את מרי קייט? איך את יודעת את זה?
ודי כבר לריב! לכל אחד יש דעות שונות לא צריך לריב בגלל זה

help me Nick

New member
הוא דלוק על מרי קייט....

ועכיו ניזכרתי במשהו שהפרימיירה(ממתי אני משתמשת במילה הזאת?!?!) היתה ב-2.5 באותו יום של ההופעה שלנייייקקקקקקקקקקק!!! ובדיסני צ'אנל ספרו ימים!!!!! וגם בדיסני לנד ראיתי שלטים שב-2.5 הסרט של הילרי יוצא ואהבתי להסתכל על התאריך!!! ובקשר לליזי וארון אני יכולה לברר מידיד שלי שאבא שלו עובד עם האמרגן של ניק בקסטירט וארון... ואז אני ידע את התשובה אבל יקח לזה כמה חודשיים לפחות כי הוא עכשיו במן סיבוב הופעות בביתי חולים או משו כזה... לפי ידיד שלי...

bsbgirl

New member
אני לא רבה איתה

בטח שלא בגלל זה זאת היא שממשיכה לקלל אותי במסן ובאיסיקיו עד שאני צריכה לעשות לה אגנור וזאת היא והחברות הסתומות שלה שבאות לפורום שלי ונכנסות עם משתמשים שונים כי אנחנו חוסמות אותם, והן ממשיכות להכנס ולשקר ולקלל ולהציק

למעלה