יש לי שאלה

אושרה1

New member
יש לי שאלה

בס"ד נכון לכל תנועת נוער יש אדאולוגיה? בני עקיבא-תורה ועבודה צופים- אהיה ישר נוער עובד ולומד-שמאלנים בית"ר-ימנים וכן הלאה מה האדאולגיה של הצופים הדתיים? למרות שזה לא הכי מתאים לכאן... אושרה

אף פעם לא הייתי בכזו תנועה

אז לא יכולה לענות לך

mayakol

New member
משעמם לך, אה?

נראה לי שעשית את המעשה הטוב היומי שלך... אז אני מוכנה להחזיר לך טובה ולשאול אותך שאלה.... מממ... מה השעה זה בסדר?

נשמה אחת בסדום

מאיה נשמה, נראה לי חבל על הזמן שאת מכורה לוירטואלי תוכנית גמילה מענינת אותך?

mayakol

New member
אני? מכורה? ../images/Emo12.gif

מה פתאוווווום! סתם, האמת היא שיש בזה מעט מן האמת... אולי קצת יותר ממעט... אז תאמרי לי- יש לך איזו תוכנית גמילה להציע לי? ועוד משו- איך עלית עליי? זה כ"כ שקוף?

תוכנית גמילה - במיוחד עבורך

שלב א'- תעצרי את המעטפה המהבבת. זו גם הסיבה שלא ממש רציתי לענות לך לא כי את לא נחמדה אני פשוט ב"גמילה" :)))) תחשבי על זה בצורה כזו- שחלק ניכר מהזמן את בעצם בתכתובות אישיות לכן אם תפסיקי לענות גם התכתובות יפחתו. תאמיני לי הייתי בסרט הזה. 2. תכנסי כשבאמת מענין אותך. 3. הסעיף שלמעשה הכי חשוב- את יודעת למה את נמצאת הרבה מחשב? זה עונה לך על איזה צורך? לי למשל היה חשוב לברר מה ממכר אותי לכאן כי ברגע שאת יודעת מה חלק מהבעיה נפתרת. אצלי זה היה פשוט שיעמום וחוסר ענין ואתגר בעבודה לכן אני עובדת על זה היום. ממליצה לך בחום לברר את זה. להית בנתיים.

sk77

New member
נראה לי

שזה כמו של הצופים החילונים -רק בדתי....

יעל או נריה

נכנסתן לשם משתמש שלי, וכתבתן בשמי הודעה!!! ועוד כה בפורום, כמה נחמד....... הדסה אפשר למחוק?

eviv

New member
לצופים אין אידיולוגיה

לצופים אין אידיוגיה שהם מתעשקים בה זה מאין משחקים בחברה... בקשר לנוער העוהבד והלומד הם מאמינים בסוציאליזם וכך גם השומר הצעיר בית"ר לא נראה לי נכנסת באותה קטיגוריה לא מדובר בתנועת נוער כמו הצופים השומר הצעיר והדומים מדובר על נוער פוליטי למשל כמו נוער ליכוד מדובר על תנועה שממנה קמה חירות... ובכלל לא ידוע לי על קבוצת נוער שמאמינה בבית"ר בבירכת זאב זבוטינסקי "בדם וביזע יוקם לנו גזע גאון נדיב ואכזר"

למעלה