יש לי שאלה..

mackenzie

New member
יש לי שאלה..

אני יודע מה זה הומואים, אבל מה זה לסביות? בנות שהן כמו הומואים?

mackenzie

New member
עוד שאלה

כדאי לי להיות הומו? כי בנים חתיכים אז חבל לוותר עליהם תראו פעמיים בוסקילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הסבר ותמיהה:

1. לסביות הן בנות שנמשכות לבנות. 2. מה?! מה זה כדאי? אפשר להחליט בכלל? זו לא ממש החלטה אישית שלך, אתה...מגלה את זה, ויכול לבחור אם להתעלם מזה או לא. אתה נמשך בכלל לבנים?

mackenzie

New member
אני רק גיליתי מה זה הומו אתמול...

ומתי מגלים את הזהות המינית? אחרי שרואים 'פעמיים בוסקילה''?

resputin

New member
טוב, נתייחס לזה ברצינות.

1) מה זה לסביות? לסביות הן נשים, שנמשכות לשנים. המקבילות הנשיות להומואים- גברים שנמשכים לגברים. 2) האם כדאי להיות הומו? זה לא עיניין של כדאי, או לא כדאי, זה עניין של כן או לא. זה לרוב לא משו שאתה בוחר, אם אתה נמשך- אתה כן. אם אתה לא, משתמע מהדברים, שאתה לא. אם גילית אתמול שאתה הומו, ואתה בטוח בעצמך שאתה הומו, אז אתה הומו. אם אתה עדיין בספקות כלשהן, אולי אתה לא הומו, אולי דומיני, אולי עובר משבר גיל ההתבגרות כלשהו, אולי המון דברים. ואולי, אתה משתעשע על חשבוננו.

Sonata Of Tears

New member
הסבר חכם לשאלה חכמה

לסביות זה בעצם בנות שיש להם משיכה מאד חזקה לעצים ( זה לא מצחיק..זה מחלה שאפשר לטפל בה בעזרת תרופות שעויות מתמציות תפוזים שגדלים בהרי האמאלייה ( אמא לייה חיחיחי) . הם מקיימות יחסי מין אם עצים וגם מתאהבות בהם לפעמים, זה נורא נחמד,זה כמו כל ההיפים בשנטיפי חח ולא כדי לך להיות הומו ..ממש לא!! יהיה לך ריח רע מבית השכי..זה פשוט משהו שיש לנו ההומואים...זה משהו פצצות!,אבל ככה יש לך הרבה סקס אם לסביות..ואם עצים..אוריגיות משוגעות כאלו משהו בן זונה כי העצים נמשכים להומואים ,והלסביות לעצים!!! ופעמיים בוסקילה זה כבר אווט, לך תראה ארטור ( זה אם הכלב והארנב הביוני)..ככה אתה תדע על הנטיות המניות שלך.. אם אתהבת בארנב אז תזהר, הוא שלי!!!! כך לך את המורה שלהם.הוא חמוד..

למעלה