יש לי שאלה

MARTY CURLY MAN

New member
יש לי שאלה

וזה ברצינות לכל הבנים שבפורום הזה למה אתם אוהבים את בריטני ספירס זה מוזיקה לבנות למה אתם לא אוהבים מוזיקה אמיתית ?

MARTY CURLY MAN

New member
אממ

אני מגדיר מוזיקה לבנות זה כל הפופ שהוא בעצם לבנות לא יודע אתם צריכים לשמוע מטאל או רוק אבל פופ בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifסליחה../images/Emo35.gif

"אתם צריכים לשמוע מטאל"
אוי ואזמיר...חחחח

../images/Emo41.gifאתה יודע..

לכל אחד יש את הטעם שלו, ואם לטעמך מוסיקת פופ היא לבנות כמו שאתה אומר, אל תשמע אותה. אבל אתה לא תגיד לאחרים שהם צריכים לאהוב את מה שאתה אוהב
יש הרבה אנשים, בנים ובנות שלא אוהבים רוק ומטאל.. מוסיקה זו העדפה אישית... וזהו

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifבנימה יותר טובה...

למה מוסיקת מטאל היא לבנים? יש לי ידידה, בעצם 2 ששומעות מטאל..אז הם בנים
איזה מאניב... ומי ששומע פופ הוא בת..איזה כיף...אז זה פורום של בנות.. נעים מאוד..קוראים לי אספיה
זה פשוט משעשע אותי

אור...

חבל לבזבז את הזמן על אנשים כאלה. מההודעות שלו לא נשפכת יותר מדיי אינטלגנציה. אתה אומר לו "תגדיר מוזיקה לבנות", והוא מחזיר ב-"לא יודע, פופ, זה בעצם מוזיקה של בנות". דיון נורמלי לא יצא מזה, אני מציע לך למחוק את שרשור האיוולת הזה.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלפי הפרטים שלו...

הוא שומע מטאליקה...אז הוא גבר

MARTY CURLY MAN

New member
אוקיי

לכל המפגרים שרשמו את ההודעות לפני זה אני מבקש להגיד דבר אחד שבמוזיקה של בריטני אין כל טכנולוגיה או קצב היא סך הכל שרה אני מנגן על גיטרה כבר עשר שנים ולמוסיקה כמו megadeth slayer pantera mayhem שהיא מוסיקה מסובכת וקשה לנגינה וכל מה שהיא עושה זה שרה וגם למילים שלה אין שום משמעות ודבר שני שאמרתי שמטאל זה לבנים לא התכוונתי ככה התכונתי שזה מוזיקה לכולם אך מי שיותר מזוהה איתה זה בנים ועם פופ יותר מזוהות בנות ועכשיו בכנות בהופעת מטאל מה תראה יותר בנים או בנות? ולכל מי שלא מאמין על הקטע עם הגיטרה שיוריד את השיר megadth -holy wars או hanger 18 ויבין לבד.

תקשיב...

בתור אחד שעושה חלוקה של "מוזיקה לבנים" ו"מוזיקה לבנות", לא עשית רושם של אדם אינטילגנט במיוחד. יותר בכיוון של הגירסא המטאליסטית של נדב. לא יותר. בקשר לבריטני ולמוזיקה שלה- אני מסכים איתך. אבל דווקא המטאליסטים אמורים לחשוב קצת מעבר לשטחיות של "מוזיקת בנים" ו"מוזיקת בנות". הפופ הוא מוזיקה רדודה, ממוסחרת ושטחית מבחינתי, וחבל שהרבה אנשים עם שכל מבזבזים את זמנם בלהקשיב לזה. דווקא המטאל היותר מורכב, המוזיקה הפילוסופית יותר, צריכה להפוך אנשים לבני אדם חושבים. מסתבר שהתאוריה הזו שלי פסחה עלייך, וחבל.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני../images/Emo35.gifטיפש../images/Emo35.gifטוב..

אז קודם כל, כל הלהקות האלו שכתבת למעלה.. מנסיוני על להקת mayhem בנאדם שהופך את הגולגולת שלו לשרשרת וקורא לעצמו dead לא הופך אותו לזמר טוב, שכל מה שהוא עושה זה רק לצרוח וכאלה.. אין לי בעיה עם המוסיקה הזאת, ועובדה שנתתי לך עליה כמה פרטים (שאולי אפילו אתה לא ידעת) אבל זאת לא מוסיקה לדעתי.. ומה הופך אותה למסובכת? זה שיש שם גיטרה..וואו..אז אני מנגן בגיטרה..אני עושה מוסיקה מסובכת? חוץ מזה...ממתי לצרוח זה לשיר.. ו..בקשר לקטע של בנות=פופ בנים=מטאל.. תרד מזה...זה ממש לא נכון...

clubsong

New member
אני פה בגלל שמשעמם לי בחיים!!!!!!!!

אני שומע הכול ומצא בכול פורום שרק התייחסו אליי ואם אני צריך להעריץ את בריטני אז סבבה אבל בעיקרון אני שומע הכול!!!!!!!

i4britney

New member
אז ככה...

אין לי כוח להתחיל להסביר ולפרט ולרשום מגילה ארוכה , אני רק אומר לך משהו ידידי היקר (זה שאוהב מטאל) כל אחד והטעם שלו וזה ממש לא נכון שפופ היא מוזיקה שנועדה לבנות כי יש מלא בנים בעולם ששומעים פופ והמוזיקה שעדיין הכי "שולטת" בעולם היא מוזיקת הפופ! לאליאור- תגיד אתה חייב להכניס אותי בכל הודעה שלך ,אתה מנסה למשוך את צומת ליבי ולגרור אותי לריב מתמשך שוב פעם מה יהיה איתך כבר בן-אדם? לפי דעתי פופ זאת מוזיקה מעולה וקליטה ויפה ומטאל ורוק בכלל אלו מוזיקות רעשניות מדי והרסניות ואני לא אוהב את הסוג הזה של המוזיקה, אני אוהב פופ כי זה שקט יותר ופשוט מוזיקה "מתקתקה"(המבין יבין...) אבל כמו שאמרתי "על טעם וריח אין מה להתווכח"! בקשר אלייך (זה שאוהב מטאל), תגיד לי בשביל מה אתה נכנס לפורום בריטני ספירס? הרי לא תשנה כאן שום דבר, אתה נכנס מחוסר חיים או מהעובדה שאתה רוצה שלא יהיו לבריטני מעריצים בנים כי אתה חושב שזה הומואי וקוקסינלי מידי להאזין למוזיקה שלה? אז אני אומר לך משהו, אם אתה לא אוהב את המוזיקה שבריטני עושה ואת השם "בריטני ספירס" פשוט תצא מהפורום הזה, כי זהו פורום מעריצים של בריטני ספירס ואין לך מה לחפש פה!!! תודה...

מספר תיקונים.

אם נעלבת מההערה הקטנה שלי, קבל את סליחתי. זה אחד. דבר שני, פופ לא שולט בעולם. פופ עושה הכי הרבה רעש וצלצולים בעולם, וזה כי הוא דואג למסחר ולפרסם את עצמו. המטאל מתנגד לזה. דבר שלישי, מטאל זה לא רק צרחות. נסה לשמוע סונטה ארקטיקה ותבין לבד. דבר רביעי רושמים תשומת לב, ולא צומת לב. ודבר חמישי, תפקידך הוא לא לגרש מכאן אנשים.

אז ככה:../images/Emo117.gif

אני מודה שסונטה ארקטיקה היא אחת מלהקות המטאל היותר נורמליות.. אבל השירים שלהם לאאאאאא יפים.. ושמעתי יותר מחצי......... חוץ משיר אחד שהוא ממש יפה - ויקטורי'ס סיקרט........ אבל חוצ"מ כלום... וכל אחד ישמע את המוסיקה שהוא אוהב וזהו!! נקודה!!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאם אני אתחיל לספר על הלהקה

שהוא ציין אני לא אסיים...גם אני ב"צעירותי" אהבתי מטאל..כן כן...עובדה קשה...אבל התפכחתי...חחחח... ו..פשוט...הלהקת מטאל הזאת..פשוט..אם אני אספר אתם תרגישו חלחלה..זה ממש מגעיל... אני יכול ללמד את ההוא שכתב שם על הלהקה הזאת.. בגלל זה...אני לא צריך שאף אחד יגיד לי מה לבנים ומה לבנות

i4britney

New member
אז ככה...

דבר 1- אני שונא רוק ומטאל באותה מידה אני פשוט שונא את סוגי המוזיקה האלה זה פשוט דוחה לפי טעמי... דבר 2- אני מקבל את סליחתך למרות שאתה נוהג לעשות זאת בכמעט כל הודעותיך ואני כבר מתעלם ולא מגיב אבל זה עדיין מעצבן... דבר 3 - תפקידי הוא לא לגרש אנשים מכאן אלא להסביר להם שזה הפורום של בריטני ספירס ולא פורום לאוהבי מטאל ולכן הם להם מה לעשות פה והם לא צריכים לבוא ולשכנע אותנו בדרכים עוקפות למה אנחנו מעריצים את בריטני ולגרום לנו לא להעריץ אותה... דבר 4- פופ לפי דעתך אולי דואג למסחר את עצמו בעולם וגם אם זה נכון נו אז מה ? זאת מוזיקה מעולה ויפה ועובדה שיותר מ-50% בעולם שומעים ואוהבים את המוזיקה הזאת... דבר 5- תשומת לב עכשיו זה מספק אותך אליאור?

בטח שמספק. Better than sex

דבר 1- נו אז? מה הפואנטה? דבר 2- עקב עיצומים דבר 2 לא יופיע היום, עמך הסליחה. דבר 3- פורום הוא קבוצת דיון, ובמדינת ישראל דיונים מתנהלים עפ"י כללים דמוקרטיים. כל מי שיש לו מה לאמר בנושא, יעשה זאת, מן הסתם, בפורום בריטני ספירס, ולא בפורום "מודעות פנימית", למשל. הגיוני, לא? דבר 4- כמו שאמרתי- בגלל הפרסום והמסחור, להם המטאל מתנגד. אתה רק מוכיח את הטענה שלי. דבר 5- אמרתי לך. בטר ד'אן סקס.

למעלה